Βιολογία και προκλήσεις

Βιολογία και προκλήσεις

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή συγκεκριμένα γεγονότα και στον χώρο της πολιτικής που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε –όλοι καταλαβαίνουν- έχει ανοίξει διάπλατα το θέμα της ομοφοβίας.

Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για ομοφοβικές παρατηρήσεις στην κυριολεξία, αλλά για ειρωνικές παρατηρήσεις, στο διαδίκτυο που κάνουν πλάκα. Μάλλον για λοιδορίες πρόκειται. Αλλά είναι πλέον ενοχλητικό να είναι θύματα λοιδορίας συνάνθρωποί μας που έχουν αποφασίσει ποιος είναι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός.

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι λοιδορίες έχουν και αφορμή. Που δεν είναι άλλη από την τάση να κάνουν κάποιοι βούκινο την ιδιαιτερότητά τους και να την περιφέρουν μάλιστα δίκην τροπαίου. Και παλαιότερα είχαμε ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες που είχαν επιλέξει τον σεξουαλικό τους δρόμο, αλλά στην κοινωνία κρύβονταν και ό, τι έκαναν έμενε στην κρεββατοκάμαρα τους μέσα. Αλλά από το εν κρυφώ και παραβύστω στην κρεββατοκάμαρα, περάσαμε στην εποχή όπου ο «ιδιαίτερος» έβγαινε στο δρόμο με τάνγκα και γόβες. Από αυτό το ..βούκινο ξεκινάει και η λοιδορία.

Εν πάση περιπτώσει και για να προσγειωθούμε θα σταθώ σε αυτό που έγραψε ένα καθηγητής καρδιολογίας ο οποίος το έστειλε μέσω διαδικτύου σε μερικούς φίλους και αυτοί το προώθησαν και σε μένα.. Γράφει:

Τα φύλα είναι δύο και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ.

Οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί μπορεί να είναι όσοι θέλετε. Ακόμη και 185 (για να μη ξεχάσουμε τους κτηνοβάτες που είναι σωστό και δίκαιο κάθε ζώο να αποτελεί άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό)

Ένας άνδρας που έκοψε δι’ εγχειρήσεως τα γεννητικά του όργανα δεν είναι γυναίκα αλλά…ακρωτηριασμένος άνδρας. Όπως ακριβώς και αν κόψεις τα δύο πόδια ενός τετράποδου δεν γίνεται πτηνό, ούτε αν του κόψεις και τα τέσσερα θα γίνει…φίδι.

Ακόμη και το τελευταίο κύτταρο της φτέρνας κάποιου, από μόνο του μαρτυράει σε ποιο από τα δύο φύλα ανήκει.: άνδρας ή γυναίκα.

Μετά από 5.000 χρόνια από τώρα, το 7023, ο αρχαιολόγος του μέλλοντος, χωρίς να είναι γιατρός, μόλις αντικρύσει τον σκελετό μας, μέσα στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο θα πει ή «αυτός ήταν άνδρας» ή «αυτός ήταν γυναίκα». Δεν υπάρχει περίπτωση να πει «εδώ έχουμε ένα άτομο που ανήκε στο 7ο φύλο».
Μην ακούμε παλαβομάρες που διαστρέφουν την πραγματικότητα. Άλλο είναι να σέβομαι σαν ύπαρξη, όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά ακόμη και ένα ταπεινό γαϊδουράκι και άλλο είναι να προσπαθεί εκείνο να μου επιβάλει την άποψή του ότι τάχα …πετάει!!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ