Παντρειές και νόμοι

Παντρειές και νόμοι

Ως πολίτες έχουμε το δικαίωμα να προβληματιστούμε  με τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών καθώς και για την υιοθέτηση παιδιών ή την γέννησή τους με παρένθετη μητέρα.

Σε μία εκπομπή προ ημερών είχε βγει ένας ευπρεπής στην εμφάνιση κύριος, ο οποίο ζούσε στο εξωτερικό και ήταν παντρεμένος –νυμφευμένος, δεν ξέρω τι να γράψω- με Ιταλό επίσης ομοφυλόφιλο (περιττή η διευκρίνιση βεβαίως γιατί με τι θα ήταν παντρεμένος, με ετεροφυλόφιλο;). Έχουν και δύο παιδάκια τα οποία όπως είπε, ερωτώμενος ποιον αποκαλούν μπαμπά και ποιον μαμά, ότι δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα, διότι στα ελληνικά ο πατέρας λέγεται «Μπαμπάς» και στα Ιταλικά «παπά»!

Και λύθηκε  το πρόβλημα! Το πιο επιδερμικό βεβαίως πρόβλημα σε μία οικογένεια που δεν έχει καμμία σχέση με την οικογένεια που η φύση προνόησε. Δεδομένου δε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα έλθει και το σχετικό νομοσχέδιο και δικαιολογημένα κάποιοι πολιτικοί από την κυβερνητική παράταξη δεν πρόκειται να το ψηφίσουν, η παραπάνω απάντηση για το πως αποκαλούν τα παιδάκια τους δύο «γονείς» αναδεικνύει και το ΄πραγματικό πρόβλημα. Διότι, μπορεί και η Ελλάδα είτε να είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί, ως μέλος της Ευρώπης με τα ισχύοντα και εκεί ή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μίας μερίδας συνανθρώπων μας τους οποίους, η φύση, η βιολογία, ο Δημιουργός –πάρτε όποια εκδοχή σας βολεύει- τους έκανε διαφορετικούς από τους υπόλοιπους, όμως το πρόβλημα παραμένει και δεν λύνεται με το αν με ένα «μπαμπά» ή «παπά» η συγκεκριμένη «οικογένεια» εξομοιώνεται με μία φυσιολογική. Ναι, φυσιολογική και ας μη τρομάζουν με τις λέξεις οι «δικαιωματιστές» και οι προοδευτικάριοι. Η φύση προνόησε ποιος είναι ο πυρήνας μιας οικογένειας ώστε αυτή να αποκαλείται έτσι. Από αμνημονεύτων όχι χρόνων, χιλιετιών.

Από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτό που εμείς οι υπόλοιποι αναγνωρίζουμε ως οικογένεια και αυτή η συντριπτική πλειοψηφία στέλνει τα παιδιά της στα σχολεία, αναλογίζομαι τι θα λένε τα δύο παιδάκια όταν οι συμμαθητές τους τα ρωτήσουν  αν θα έλθει η μαμά τους να πάρει τον έλεγχο ή να δει κάποιο δάσκαλο. Ασφαλώς θα το ξεπερνούν με την απάντηση ότι θα έλθει ο μπαμπάς ή ο παπά. Αλλά μάνα με παντελόνια και γένια δεν θα μπορέσουν ποτέ να συστήσουν τα παιδάκια στους απορημένους συμμαθητές τους!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ