Ζαχαρωτά και ΑΕΙ

Ζαχαρωτά και ΑΕΙ

Έμεινα κυριολεκτικά άφωνος από την νεωτερικότητα των κομμουνιστών που δεν φημίζονται και για την ευελιξία τους.

Εξηγούμαι. Μέχρι σήμερα εγνώριζα το sugarbaby το οποίο ήλκε  την καταγωγή του από ένα τραγούδι της δεκαετίας του ΄80 (όσοι δεν την ζήσατε, χάσατε) που τραγουδούσαν οι Rubettes και που είχε τίτλο SugarBabyLove. Το τι χορό είχαμε ρίξει τότε με το τραγούδι αυτό φορώντας παντελόνια καμπάνα και έχοντας φαβορίτες, δεν λέγεται.

Και να σου αιφνιδίως μας εισάγει στην πολιτική ορολογία τους sugar daddies ο ηγέτης του ελληνικού κομμουνισμού, θέλοντας να επιχειρηματολογήσει κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων. Χρησιμοποιώντας την  λογική την μαθητική –στην οποία αρέσκομαι να επαναλαμβάνω κατά καιρούς από αυτήν την στήλη- «το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι», συγγνώμη κιόλας, οι κομμουνιστές θεωρούν τα εξής: Ότι επειδή τα μη κρατικά ΑΕΙ θα έχουν δίδακτρα, οι κοπέλες που θέλουν να φοιτήσουν εκεί αλλά δεν θα μπορούν να τα πληρώσουν θα βρουν την λύση σε ένα παραλή. Διότι ο sugar daddy είναι ο ματσωμένος μεσήλικας που αρέσκεται και στο τρυφερό κρεατάκι.

Παραβλέπω  ότι και μόνο η επιχειρηματολογία αυτή συνιστά προσβλητική αναφορά στο γυναικείο φύλο, διότι διαβλέπω μία απαράδεκτη για την κομμουνιστική ιδεολογία διάκριση που θεμελιώνει ανισότητες. Διότι το κομμουνιστικό επιχείρημα για τη μη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα μας, πρώτον θεωρεί ότι τα πανεπιστήμια αυτά θα είναι μόνο…θηλέων, διότι παραλείπει να μας πει τι θα γίνει με τους φοιτητές που κι αυτοί είναι άφραγκοι αλλά  θέλουν να φοιτήσουν σε αυτά.

Κατά δεύτερον λόγο αν εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε ο κύριος γενικός στους άρρενες φοιτητές, τουλάχιστον θα έπρεπε για λόγους εξισωτικούς των δύο φύλων, να δώσει την ευκαιρία και στους άφραγκους πλην φιλόδοξους σπουδαστές  να αντιμετωπίσουν τα δίδακτρα. Πως; Καταφεύγοντας στις sugar nannies. Κοινώς επιδιδόμενοι στο ζιγκολίκι για μεστωμένες και ματσωμένες κυρίες. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι η γριά κότα έχει το ζουμί, και επομένως, εκτός από τον δυναμωτικό ζωμό που θα πίνουν οι φοιτητές, θα επιμελούνται και της μορφώσεως των.

Για να μην αδικώ τους κομμουνιστάς, διότι τα σπανίζοντα είδη πρέπει κανείς να τα προστατεύει για να μην εξαφανιστούν, ενδεχομένως η σχετική έμπνευσή τους για τα δίδακτρα των φοιτητριών να προέρχεται από την γνώση παλαιοτέρων σοβιετικών πρακτικών κατά τις οποίες, τις καλές εκείνες εποχές, με ένα ζευγάρι ναϋλον κάλτσες απολάμβαναν οι δυτικοί τα προσόντα της σλάβικης φυλής.  

Ίσως πάλι ο κύριος γενικός γραμματέας να εμπνεύστηκε από τον Μπουγά και το αξεπέραστο άσμα του, «Έλα στον παππού, έλα τον παππού//αυτός έχει τα φράγκα και μη κοιτάς αλλού//.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ