Ποιους θα πείσουν;

Aς δούμε αν τα εκλογικά επιχειρήματα της κυβέρνησης  θα πείσουν τον μέσο Έλληνα  ο οποίος χάρις και  στο αμιγώς αριστερό Μνημόνιο έχει καθαρό ετήσιο εισόδημα  στο 37% του μέσου  εισοδήματος των χωρών του  ΟΟΣΑ.

Για να γίνει πιο αντιληπτό,  το ελληνικό εισόδημα   ανέρχεται σε  14,4χιλιάδες ευρώ ετησίως  και το μέσο των χωρών του  ΟΟΣΑ σε  25,9 χιλιάδες  ευρώ. Με τέσσερα   δε χρόνια στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ (δεδομένου ότι στην εξουσία   είναι  από   τον Ιανουάριο του  2015) στερείται πλέον  της δυνατότητας να επικαλείται  ότι για όλα  τα κακά  που βιώνει η κοινωνία  φταίνε οι προηγούμενοι.  Και κάτι ακόμη όσον αφορά στην ανάπτυξη που  δεν υπάρχει  και, κατ’ επέκταση  στην ανεργία. Ενω στις χώρες του  ΟΟΣΑ μόνο το 1,7% του  εργατικού δυναμικού μένει άνεργο για πάνω από ένα  χρόνο  στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό ανέρχεται  σε  14%

Δεν είναι μόνον ο ΟΟΣΑ που δημοσιεύει θλιβερά αποτελέσματα για το σημερινό βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Η  Eurostat ανέδειξε ότι το ελληνικό  κατά κεφαλήν ΑΕΠ το 2009 αντιστοιχούσε στο 94% του κοινοτικού  μέσου  όρου. Το 2017 αντιστοιχούσε στο 67%   του μέσου  όρου της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Να δούμε σε τι ποσοστό  θα  αντιστοιχεί με τα  νέα στοιχεία. Και  είπαμε .Στην εξουσία η  Αριστερά έχει κλείσει 4 χρόνια  και ένα μήνα  σχεδόν, μια και ο  Φεβρουάριος είναι  κολοβός. Η  χειρότερη σύγκριση; Σε  όρους   αγοραστικής  σύγκρισης οι  Έλληνες βρίσκονται  πλέν  σε χειρότερη θέση από  τις χώρες του  πρώην Ανατολικού μπλοκ. Των χωρών της Βαλτικής βεβαίως γιατί ελπίζουμε να μη φτάσουμε στο επίπεδο της Αλβανίας. Καθόλου ακατόρθωτομε άλλα 4 χρόνια  ΣΥΡΙΖΑ   στην διακυβέρνηση. 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS