Αριστερό παραλήρημα

Το οξύ ύφος του κ.Τσίπρα τόσο στην ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής του ομάδας όσο και κατά την συζήτηση στην Βουλή για την συνταγματική αναθεώρηση είχε συγκεκριμένη σκοπιμότητα: Πρώτον να διασκεδάσει τις καταδικαστικές τάσεις, από την ελληνική κοινωνία, της κυβέρνησής του και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον να ανορθώσει το πεσμένο ηθικό των βουλευτών του και των στελεχών του κόμματος που βλέπουν ότι η πολιτική τους μοίρα είναι να βρεθούν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Στις θέσεις δηλαδή που αξίζουν σε πολιτικούς που έχουν παραπλανήσει μία κοινωνία με ασύστολα ψεύδη.

Εγκλωβισμένος στις επικίνδυνες –διότι παραμένει πρωθυπουργός- ψευδαισθήσεις του, ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να ερμηνεύσει τα αποτελεσματα συνεχών δημοσκοπήσεων ενώ συγχρόνως έχερι αυτοαναγορευθεί και σε φορέα προοδευτικής φιλολαϊκής πολιτικής. Πόσοπροοδευτικός όμωςμπορεί να θεωρείται ένας πολιτικός που εξαφάνισε την μεσαία τάξη στην διάρκεια της διακυβέρνησής του και που θεωρεί ένδειξη προοδευτικότητας την άσκηση πολιτικής μεκαθεστωτικές αντιλήψεις;

Η πλήρης κάλυψη που συνεχίζει να παρέχει σε κάθε παραβατική και αντιθεσμική ενέργεια των μελών της κυβέρνησής του αναδεικνύει την αριστερή νοοτροπία, η οποία αποδέχεται ως ηθική καθε παράβαση, αρκεί να προέρχεται από την αριστερά. Όλοι δε οι άλλοι που υποστηρίζουν τον Νόμο και το κράτος δικαίου είναι ...ανήθικοι, συμφώνως προς την συριζαϊκή ηθική.

Ως αυθεντικός λαϊκιστής εξακολουθεί να αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό την δυσοίωνη πραγματικότητα επιμένοντας ότι μας βγάζει από την κρίση ενώ έχει καταδικάσει την χώρα σε οικονομική αφαίμαξη μέχρι το 2060!

Του δημιουργούν του κ. Τσίπρα ταραχή οι δημοσκοπήσεις, διότι προδικάζουν το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα. Αυτό της αποπομπής του....

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS