Η πρώτη ανάρτηση του Lewis Hamilton μετά τη μεταγραφή στη Ferrari είναι γεμάτη υποσχέσεις

Η πρώτη ανάρτηση του Lewis Hamilton μετά τη μεταγραφή στη Ferrari είναι γεμάτη υποσχέσεις

Εχω το ίδιο προαίσθημα που είχα και το 2013 λέει ο Lewis Hamilton στο πρώτο του μήνυμα μετά τη μεταγραφή του αιώνα για τη Formula 1, τη μεταγραφή του Βρετανού από τη Μercedes στη Ferrari.

Λέγοντας προαίσθημα για το 2013 αναφέρεται στη στιγμή εκείνη που αποφάσισε να φύγει από την ΜcLaren για να πάει στη Μercedes κάτι που τότε έμοιαζε πραγματικά με άλμα στο κενό. Ενας σούπερ ταλαντούχος οδηγός που είχε κάνει πάταγο με το που εμφανίστηκε στην Formula 1 και είχει ήδη αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του, άφηνε μια καταξιωμένη πρώτης γραμμής ομάδα, την McLaren, για τη Mercedes, τότε σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενη, μεσαίας κατηγορίας και χωρίς προοπτική για νίκες.

Και όμως, η συνεργασία του Lewis Hamilton με τη Mercedes έγραψε ιστορία. Η ομάδα κέρδισε 8 σερί πρωταθλήματα κατασκευαστών και ο Βρετανός έξι πρωταθλήματα οδηγών. Είναι το πιο επιτυχημένο ντουέτο ομάδας-οδηγού στη Formula 1 και μαζί, μια ομάδα παντακράτορας στην εποχή των υβριδικών κινητήρων και ένας οδηγός ξεχωριστό ταλέντο της γενιάς του, έσπασαν όλα τα ρεκόρ που υπήρχαν στη F1.

Προφανώς ελπίζει ο Lewis Hamilton ότι και η τωρινή κίνησή του που μπορεί να ενθουσιάζει άπαντες τους φαν της Formula 1 αλλά κανείς δεν γνωρίζει πώς μπορεί να λειτουργήσει, θα έχει την ίδια πορεία με την πραγματικά ιδιαίτερη πορεία του στη Mercedes.

Η ανάρτησή του Lewis Hamilton μετά την μεταγραφή του από τη Mercedes στη Ferrari
«Hταν μια τρέλα οι τελευταίες ημέρες, γεμάτες με όλη τη γκάμα συναισθημάτων.

Αλλά όπως όλοι γνωρίζετε πλέον, μετά από 11 απίστευτα χρόνια στην Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, ήρθε η ώρα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και θα ενταχθώ στη Scuderia Ferrari το 2025.

Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός, αφού πέτυχα πράγματα με τη Mercedes που θα μπορούσα μόνο να ονειρευτώ ως παιδί και που τώρα έχω την ευκαιρία να εκπληρώσω ένα άλλο παιδικό όνειρο. Οδηγώντας με το κόκκινο της Ferrari.

Η Mercedes ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου από τότε που ήμουν 13 ετών, οπότε αυτή η απόφαση ήταν η πιο δύσκολη που χρειάστηκε ποτέ να πάρω. Είμαι απίστευτα περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί και είμαι πολύ ευγνώμων για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων όσων συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά του Toto, για τη φιλία, την καθοδήγηση και την ηγεσία του. Μαζί κερδίσαμε τίτλους, σπάσαμε ρεκόρ και γίναμε το πιο επιτυχημένο ντουέτο ομάδας-οδηγού στην ιστορία της F1. Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τον Niki (σσ Lauda), ο οποίος ήταν ένα μεγάλο μου στήριγμα και ο οποίος εξακολουθεί να μου λείπει καθημερινά.

Πρέπει επίσης να μοιραστώ την τεράστια εκτίμησή μου σε όλο το διοικητικό συμβούλιο της Mercedes-Benz και σε όλους στην εταιρεία στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξή τους σε αυτά τα 26 χρόνια.

Όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω μια αλλαγή και να αναλάβω μια νέα πρόκληση. Ακόμα θυμάμαι το συναίσθημα του βήματος στο άγνωστο όταν πρωτοπήγα στη Mercedes το 2013. Ξέρω ότι κάποιοι δεν το καταλάβαιναν τότε, αλλά ήταν η σωστή κίνηση τότε και αυτό το συναίσθημα το έχω και τώρα. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι μπορώ να προσφέρω σε αυτή τη νέα ευκαιρία και τι μπορούμε να κάνουμε μαζί.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το 2025. Επικεντρώνομαι στην επερχόμενη σεζόν και στο να επιστρέψω στις πίστες με τη Mercedes. Έχω κίνητρο τώρα περισσότεο από ποτέ, είμαι πιο γυμνασμένος και πιο συγκεντρωμένος από ποτέ και θέλω να βοηθήσω τη Mercedes να κερδίσει και πάλι. Είμαι 100% αφοσιωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνω και αποφασισμένος να τελειώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, με ανεβάσατε όλοι καθώς κυνηγούσα τα όνειρά μου και ελπίζω να συνεχίσω να σας κάνω περήφανους. Όπως πάντα, σας στέλνω την αγάπη και τη θετική μου ενέργεια».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ