O Brad Pitt γίνεται πιλότος της Formula 1 -Αυτό είναι το νέο του μονοθέσιο

O Brad Pitt γίνεται πιλότος της Formula 1 -Αυτό είναι το νέο του μονοθέσιο

Την πρώτη του εμφάνιση ως πιλότος της Formula 1 πρόκειται να πραγματοποιήσει στο Grand Prix του Silverstone o Brand Pitt, ο οποίος και θα «αγωνιστεί» με τα χρώματα της ομάδας APXGP.

Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή θα θυμίζει το βρετανικό Grand Prix το οποίο πρόκειται να φιλοξενηθεί την προσεχή Κυριακή από την πίστα του Silverstone, καθώς κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα σχετικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.

Έτσι, λοιπόν, στην πίστα του Silverstone θα υπάρχει ένα ακόμα garage το οποίο και θα φιλοξενεί το μονοθέσιο της ομάδας APXGP, με τα χρώματα της οποίας πρόκειται να «αγωνιστεί» ο Brad Pitt.

nea omada f1

Προφανώς ο Αμερικανός ηθοποιός δεν θα συμμετάσχει στον κυριακάτικο αγώνα, ωστόσο, πληροφορίες τον θέλουν να μπαίνει στην πίστα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ενεργό ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα έχει και ο L. Hamilton, o οποίος έχει δηλώσει ότι η συγκεκριμένη παραγωγή θα είναι η καλύτερη ταινία που έχει δημιουργηθεί για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην ιστορία του κινηματογραφού.

nea omada f1 2

Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του τριημέρου στην πίστα του Silverstone να εμφανιστούν 21 μονοθέσια και όχι 20, συνυπολογίζοντας και εκείνο της ομάδας APXGP.

Με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, η νέα ταινία θα ονομάζεται Apex και ο Brad Pitt θα υποδύεται έναν πιλότο της Formula 1, ονόματι Sonny Hayes.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Josef Kosinski, γνωστός από το «Top Gun: Maverick», ενώ το σενάριο θέλει τον Brad Pitt να υποδύεται έναν παλαίμαχο πιλότο της Formula 1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την ομάδα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ