Formula 1: Ο Φερστάπεν στη Red Bull έως το τέλος του 2023

Formula 1: Ο Φερστάπεν στη Red Bull έως το τέλος του 2023

Το 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά του Μαξ Φερστάπεν στη Formula 1. Ο 22χρονος Ολλανδός πανηγύρισε στη διάρκεια της περυσινής σεζόν τρεις νίκες (σ.σ. φτάνοντας συνολικά τις 8 στην καριέρα του), δύο «pole position», τρεις ταχύτερους γύρους και εννέα παρουσίες στο βάθρο των νικητών, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την τρίτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών πίσω από τους «πιλότους» της Mercedes.

Η τρίτη θέση στους οδηγούς είναι η καλύτερη στην καριέρα του Φερστάπεν και η Red Bull έσπευσε να τον ανταμείψει, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους έως το τέλος του 2023.

«Θα είμαι πάντα υπόχρεος στη Red Bull»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε επέκταση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Η Red Bull πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσω στη Formula 1, θα είμαι πάντα υπόχρεος» είπε ο Μαξ Φερστάπεν.

«Με την πάροδο των ετών έφτασα όλο και πιο κοντά με την ομάδα και εκτός του πάθους που είχαμε όλοι για τις επιδόσεις στην πίστα, ήταν και πολύ ευχάριστο να δουλεύουμε όλοι μαζί, σε αυτό το γκρουπ ατόμων. Η έλευση της Honda τους τελευταίους δώδεκα μήνες μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο και την αίσθηση ότι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε. Σέβομαι τον τρόπο που η Red Bull και η Honda συνεργάζονται και όλοι κάνουν όσα περνούν από το χέρι τους για να φτάσουμε στην επιτυχία. Θέλω να κερδίσω με τη Red Bull και φυσικά, ο στόχος μας είναι να παλέψουμε μαζί για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» συμπλήρωσε ο Μαξ Φερστάπεν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS