Formula 1: Θρίαμβος του Φέτελ στην Μελβούρνη

Formula 1: Θρίαμβος του Φέτελ στην Μελβούρνη

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ήταν ο θριαμβευτής του εναρκτήριου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα «Απτεν Παρκ» της Μελβούρνης.

Αν και εκκίνησε από την 2η θέση ο Γερμανός κατάφερε να πανηγυρίσει την 43η νίκη του, αφήνοντας πίσω του τους δύο «πιλότους» της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον (ξεκίνησε από την pole position) και Βάλτερι Μπότας.

26 3d4

H τελευταία φορά που είχε κερδίσει η Ferrari στην Αυστραλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν πριν 10 χρόνια με το Ράικονεν. Η σημερινή νίκη ήταν η 225η για τα κόκκινα μονοθέσια, η 43η για το Φέτελ και η 4η του για λογαριασμό της Ferrari.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νικητής Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε: "Είναι απίστευτο αυτό που ζω. Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το φανταστικό Grand Prix. Ήταν τρελό να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους με τις σημαίες της Ferrari να τρέχουν στην πίστα. Μια όμορφη μέρα, σας ευχαριστώ. Είμαι στο φεγγάρι. Στην εκκίνηση δεν ήταν όπως ήθελα μετά όμως ήμουν σε θέση να πιέσω και πιστεύω πως πήραν το μήνυμα ότι είμαστε εδώ να δώσουμε μάχη. Ήμουν λίγο τυχερός που ο Λιούις έμπλεξε σε κίνηση. Θα μπορούσα να συνεχίσω να οδηγώ για πάντα τόσο πολύ απόλαυσα τον αγώνα σήμερα".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ