Η Jaguar XE SV Project 8 κάνει ρεκόρ στο Ring [video]

Η Jaguar XE SV Project 8 κάνει ρεκόρ στο Ring [video]

Το είχε προαναγγείλει η Jaguar πως θα το προσπαθούσε και τελικά, όχι μόνο το τόλμησε αλλά και τα κατάφερε κιόλας. Με την σκληροπυρηνική XE SV Project 8 που έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένες sport προδιαγραφές. Σε αντίθεση με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio που διατίθεται σε όλες τις αγορές του κόσμου όντας αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής, η Jaquar θα κατασκευάσει μόλις 300 μονάδες αυτής της ακραίας Project 8.

Όπως και να έχει, αυτό το ρεκόρ σηματοδοτεί αν μη τι άλλο το ότι οι ταχύτεροι γύροι δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ιταλικών ή των Γερμανικών σεντάν. Όπως φαίνεται και στο video που θα βρείτε πιο κάτω, το XE SV Project 8 με τον υπερτροφοδοτούμενο 5λιτρο V8 κινητήρα και τους 600 ίππους, μπορεί και κάνει πολύ ωραία πράγματα στην πίστα του Nurburgring. Η τελική του ταχύτητα είναι τα 321 χλμ./ώρα και για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, χρειάζεται μόλις 3,3”.

https://www.youtube.com/watch?v=jxESrPH1IDw

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ