Michael Schumacher -Το εξιτήριο, η κλοπή και ο μυστηριώδης θάνατος

Michael Schumacher -Το εξιτήριο, η κλοπή και ο μυστηριώδης θάνατος

Ήταν 16 Ιουνίου 2014 όταν ο M. Schumacher έπαιρνε το πολυπόθητο εξιτήριο από τη νοσοκομειακή μονάδα της γαλλικής πόλης Grenoble με σκοπό να συνεχίσει τη θεραπεία αποκατάστασής του στο σπίτι που διατηρούσε στην Ελβετία.

Μετά το σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων, ο Γερμανός χρειάστηκε να νοσηλευτεί περισσότερους από έξι μήνες, παραμένοντας το μεγαλύτερο διάστημα σε τεχνητό κόμμα ώστε το ιατρικό προσωπικό να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά τραύματα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο κεφάλι.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ο M. Schumacher μεταφέρθηκε στην έπαυλη που διατηρεί στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, χωρίς κανείς να γνωρίζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Γερμανός, ποια θεραπεία πρόκειται να ακολουθήσει ή ποιες είναι πιθανότητες να σταθεί και πάλι στα πόδια του ξεπερνώντας τον ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό του.

Παρά, βέβαια, την προσπάθεια της οικογένειας του M. Schumacher και του νοσηλευτικού προσωπικού να μην διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ιατρικός του φάκελος πέφτει σε λάθος χέρια και βγαίνει προς πώληση έναντι του ποσού των 60.000 ελβετικών φράγκων.

Αυτομάτως θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε να αποφευχθεί η διαρροή και η δημοσιοποίηση των εγγράφων από τον ιατρικό φάκελο του M. Schumacher και να ξεκινήσει η έρευνα για τον εντοπισμό του ενόχου.

Η πληροφορία ότι το ψηφιακό στίγμα του ατόμου που επιχειρούσε να πουλήσει τον ιατρικό φάκελο του M. Schumacher ανήκε σε μια εταιρεία ενοικιάσεων ελικοπτέρων θα οδηγήσει στην πρώτη σύλληψη.

Ένας υπάλληλος της ελβετικής εταιρείας Rega θα κατηγορηθεί για την παραβίαση του ιατρικού απορρήτου και της ιδιωτικότητας ασθενή.

Ο υπάλληλος της ελβετικής εταιρείας θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά την κατάθεσή του θα βρεθεί νεκρός στο κελί στο οποίο κρατείτο έως εκείνη τη στιγμή.

Ο εισαγγελέας που αναλαμβάνει την υπόθεση του θανάτου του υπόπτου για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του M. Schumacher καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Έτσι ο θάνατος του υπαλλήλου της Rega θα αποδοθεί αυτοκτονία και παρά το γεγονός ότι ο ένοχος για τη διαρροή του ιατρικού φακέλου του Schumacher δεν θα βρεθεί ποτέ, η υπόθεση κλείνει.

Έκτοτε ο M. Schumacher δίνει τον δικό του αγώνα ώστε να επιστρέψει στη κανονική ζωή και κανείς, πλην της ίδιας της οικογένειάς του και του Jean Todt, γνωρίζει τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Jean Todt συνήθιζε να μοιράζεται με τους δημοσιογράφους στιγμές από την προσωπική επαφή την οποία διατηρεί με τον M. Schumacher κρατώντας την ελπίδα ζωντανή ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρει και πάλι τον χαμένο εαυτό του, κάτι τέτοιο μοιάζει μετά από σχεδόν 10 χρόνια απίθανο.

Μάλιστα πληροφορίες ήθελαν την οικογένεια Schumacher να εγκαταλείπει οριστικά την Ελβετία και να μετακομίζει στην Ισπανία, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι και σήμερα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ