Νεκρός οδηγός αγώνων στην πίστα του Spa –Το video του τραγικού δυστυχήματος

Νεκρός οδηγός αγώνων στην πίστα του Spa –Το video του τραγικού δυστυχήματος

Σοκ έχει προκαλέσει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό η είδηση του θανάτου ενός 18χρονου οδηγού αγώνων στην πίστα του Spa.

Μια ακόμα απώλεια μετρά o Μηχανοκίνητος Αθλητισμός μετά το τραγικό δυστύχημα το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 18χρονου πιλότου Dilano van’t Hoff.

Το συμβάν σημειώθηκε σε αγώνα του Regional European Championship τον οποίο φιλοξενούσε η πίστα του Spa-Francorchamps.

Στο video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο 18χρονος Dilano van’t Hoff φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου του με αποτέλεσμα το τελευταίο να βρεθεί κάθετα στο οδόστρωμα και να παρασυρθεί από το μονοθέσιο κάποιου συναθλητή που ακολουθούσε.

Η σύγκρουση των δύο μονοθεσίων ήταν σφοδρή προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του Ολλανδού πιλότου της αγωνιστικής ομάδας MP Motorsport.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, στην πίστα του Spa οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δυσμενείς, γεγονός που έκανε το έργο των  πιλότων ακόμα πιο δύσκολο περιορίζοντας την ορατότητα.

Η ανακοίνωση του θανάτου του 18χρονου οδηγού αγώνων προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να δηλώσουν την οδύνη τους για το συμβάν και την υποστήριξή τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου της MP Motorsport.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τα συλλυπητήρια τους για τον τραγικό θάνατο του Dilano van’t Hoff ήταν ο CEO της Formula 1, Stefano Domenicali και ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen.

To δυστύχημα στο Spa θυμίζει εκείνο στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του A. Hubert το 2019, το οποίο οδήγησε σε παρεμβάσεις στην πιο φημισμένη πίστα του Βελγίου και σε ένα από τα διασημότερα circuit του πλανήτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ