Οριστικό τέλος για την Alfa Romeo Mito

Οριστικό τέλος για την Alfa Romeo Mito

Οι φήμες για τη διακοπή της παραγωγής της Alfa Romeo Mito υπήρχαν εδώ και καιρό.

Και τελικά επιβεβαιώθηκαν με την παρουσίαση του νέου πενταετούς προγράμματος 2018-2022, που ήταν και η τελευταία μεγάλη εμφάνιση του Sergio Marchionne, και ανακοινώθηκαν και επίσημα πλέον από την υπεύθυνη του ευρωπαϊκού τμήματος της Alfa Romeo, Roberta Zerbi: στις αρχές του 2019 σταματά οριστικά και αμετάκλητα η παραγωγή της πιο μικρής των Alfa Romeo.

Η αιτία είναι η εξαιρετικά περιορισμένη ζήτηση που υπάρχει για τρίθυρα μοντέλα, κάτι που υποχρεώνει και άλλες εταιρίες να καταργήσουν τις αντίστοιχες εκδόσεις. Παράλληλα σχεδόν όλα τα καινούργια μοντέλα που εμφανίζονται εδώ και αρκετό καιρό έχουν πλέον μόνο πεντάθυρες εκδόσεις.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Mito έχει ήδη κάνει τον κύκλο της και σύμφωνα με τη Zerbi, όποιος θέλει μια μικρή Alfa μπορεί να στραφεί προς την Giulia ή να περιμένει το πιο μικρό SUV, που κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάτω από τη Stelvio.

H κατάργηση της Mito σημαίνει πως η Alfa Romeo δεν θα εκπροσωπείται σε μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς, ενώ μένει να αποδειχθεί αν η στροφή προς τις πιο premium θα αποδώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS