Formula 1: Σφοδρή σύγκρουση του Ρικιάρντο στο GP Ολλανδίας -Τραυματίστηκε στο χέρι, ποιος θα τον αντικαταστήσει
Φωτογραφία: X-Formula 1

Formula 1: Σφοδρή σύγκρουση του Ρικιάρντο στο GP Ολλανδίας -Τραυματίστηκε στο χέρι, ποιος θα τον αντικαταστήσει

Ένα σφοδρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών του GP Ολλανδίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 είναι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ο πιλότος της Alpha Tauri διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στον καρπό, κατά τη διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών που έγιναν στην πίστα του Ζάντφουρτ την Παρασκευή (25/8).

Ο Αυστραλός συγκρούστηκε στον τοίχο στη τρίτη στροφή και αφού πρώτα τον είχε προσπεράσει ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, ο οποίος επίσης έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου του και κατέληξε στις μπαριέρες.

Ο Ρικιάρντο αρχικά φάνηκε να μην είχε καταλάβει το πρόβλημα, αλλά όταν ρωτήθηκε στην ενδοεποικνωνία από την ομάδα του εάν είναι καλά, απάντησε ότι πονάει το χέρι του.

Ο οκτώ φορές νικητής σε αγώνα της F1 έβγαλε το γάντι από το αριστερό του χέρι και στη συνέχεια κράτησε τον καρπό κοντά στο σώμα του καθώς έβγαινε από το μονοθέσιο.

«Μια ακτινογραφία επιβεβαίωσε ότι υπέστη ένα σπάσιμο στο μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι και αυτός ο τραυματισμός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει τα καθήκοντά του», ανέφερε η Alpha Tauri σε ανακοίνωση της.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έχει διακομισθεί στο τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω ελέγχους μετά τη συντριβή του στο FP2», ανέφερε η FIA σε ανακοίνωση της.

Τη θέση του Ρικιάρντο στην AlphaTauri θα πάρει ο Νεοζηλανδός Λίαμ Λόουσον, αναπληρωματικός οδηγός της Red Bull και νυν αγωνιζόμενος στην ιαπωνική Super Formula.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ