Πώς οι νέες πινακίδες θα βάλουν τέλος στις κλοπές αυτοκινήτων

Πώς οι νέες πινακίδες θα βάλουν τέλος στις κλοπές αυτοκινήτων

Η Ford συνεργάζεται με την Reviver για να δώσουν νέα εικόνα και δυνατότητες στις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Με την άνθηση της ψηφιακής τεχνολογίας, οι οθόνες έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει τη ζωή μας. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν κεντρική οθόνη για το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, οθόνη που εκτελεί χρέη ψηφιακού πίνακα οργάνων, οθόνες πίσω από τα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων για τους πίσω επιβάτες, ενώ πρόσφατα είδαμε και οθόνη εμπρός από τον συνοδηγό (φυσικά και οι ψηφιακοί εξωτερικοί καθρέπτες).

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, η ψηφιακή τεχνολογία έχει εισβάλει σε όλους τους τομείς και στη Ford μάλλον σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να προωθήσουν αυτή την τεχνολογία σε ακόμα περισσότερους.

Για την ακρίβεια, η Ford θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που θα προσφέρει την ψηφιακή πινακίδα κυκλοφορίας RPlate που προσφέρεται σε συνεργασία με την Reviver ως αξεσουάρ. Η διανομή της θα ξεκινήσει σε περισσότερα από 300 καταστήματα σε όλη την Καλιφόρνια, την Αριζόνα και το Μίσιγκαν.

Η τιμή της νέας ψηφιακής πινακίδας κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τη Ford, αλλά αναμένεται να είναι χαμηλότερη από την τιμή που προσφέρεται στην ελεύθερη αγορά. Η τελευταία κυμαίνεται γύρω από τα 550 ευρώ και διαθέτει λειτουργία ημέρας και νύχτας, δυνατότητα εξατομικευμένων μηνυμάτων, επιπλέον γραμματοσειρές και αντικλεπτικό σύστημα.

Για παράδειγμα, εάν το αυτοκίνητο που τις φέρει κλαπεί, θα εμφανιστεί αυτόματα η λέξη «Stolen». Η πιο ακριβή έκδοση της ψηφιακής πινακίδας κυκλοφορίας κοστίζει 700 ευρώ και προσφέρει επιπλέον λειτουργία παρακολούθησης, χιλιομετρητή και απομακρυσμένη πρόσβαση που καταγράφει το στίγμα της τοποθεσίας.

Οι επιπλέον λειτουργίες της ακριβής έκδοσης απευθύνονται κυρίως σε διαχειριστές εταιρικών στόλων, ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τα έξοδα για τα πακέτα δεδομένων που έχουν. Τα τελευταία πληρώνονται σε μηνιαία ή ετήσια βάση και δεν είναι υποχρεωτικά. Βέβαια, χωρίς αυτά δεν έχει νόημα η ψηφιακή πινακίδα.

Η Ford αναμένει ότι οι νέες πινακίδες θα προτιμηθούν περισσότερο στις Mustang Mach-E και τα F-150. Μάλιστα, ο όγκος πωλήσεων του συγκεκριμένου pick-up είναι βέβαιο ότι θα ρίξει την συνολική τιμή της τεχνολογικά προηγμένης πινακίδας κυκλοφορίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ