Στον εισαγγελέα η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος

Στον εισαγγελέα η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να φθάνουν στα ίχνη της από κάμερες ασφαλείας.

https://youtu.be/fL3al6DrPy0

Στη συνέχεια, η κοπέλα κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως, όπου και εγκατέλειψε το μωρό. Η πολυκατοικία αυτή βρίσκεται μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της 19χρονης. Στο βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι της με άδεια αγκαλιά μόλις τέσσερα λεπτά μετά, αφού είχε παρατήσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από διάφορες κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή.

Τι είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς

«Από 8,5 ετών με υιοθέτησε μία θεία μου. Αυτό το διάστημα είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου. Δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μόνη μου. Με πόνο καρδιάς πήρα αυτήν την απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 19χρονη παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως το μωρό είναι δικό της και πως δεν ήθελε να του κάνει κακό. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ