Τρέχουμε πιο γρήγορα … από την σκιά του

RACE14

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® διοργανώνει τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®! Ο Αγώνας αποτελείται από έναν Αγώνα Δρόμου 5χλμ και έναν Περίπατο 2χλμ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10:30π.μ. στο Ζάππειο!
Με τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2013 χρηματοδοτούμε:

- Δωρεάν Ομαδικά Ψυχοθεραπευτικά Προγράμματα, στα οποία συμμετείχαν 70 γυναίκες-μέλη των Συλλόγων "Άλμα Ζωής" στην Αθήνα, Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.

- Πρόγραμμα Γενετικής Συμβουλευτικής και Γονιδιακού Ελέγχου για τον εντοπισμό της μετάλλαξης BrCa1/BrCa2 σε 32 γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

- Πρόγραμμα Ενημέρωσης σε 35 Χώρους Εργασίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής, κατά το οποίο κλιμάκιο ειδικών παρέχει έγκυρη & αξιόπιστη ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και το ρόλο της διατροφής στην πρωτογενή πρόληψη σε 3.670 εργαζόμενες γυναίκες.

- Διακίνηση 75.000 ενημερωτικών εντύπων για την αξία της πρόληψης - έγκαιρης διάγνωσης σε 150 σημεία της Αττικής.

- Τη συνέχιση λειτουργίας της Τηλεφωνικής Γραμμής Στήριξης 210 8 253 253, από την οποία μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί 7.776 άτομα.

- Την οργάνωση Προγράμματος Έρευνας και Διεκδίκησης με την στελέχωση από Νομικό Σύμβουλο, ο οποίος παρέχει νομικές συμβουλές για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των γυναικών με καρκίνο μαστού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αγώνα: www.greecerace.gr

race 14 logo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ