Πάτρα: Υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ ο 50χρονος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Κλειστή η υπηρεσία για απολύμανση

Πάτρα: Υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ ο 50χρονος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Κλειστή η υπηρεσία για απολύμανση

Στα τρία ανέρχονται τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαΐα, μετά την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής 26/07.

Το τρίτο κρούσμα αφορά 49χρονο Γερμανό που ήρθε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού το οποίο αποδείχθηκε θετικό. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα tempo24.news. Πρόκειται για το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα από το λιμάνι.

Την ίδια ώρα, δυο ασθενείς του κορωνοϊού, νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Συγκεκριμένα, εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσηλευτικού ιδρύματος (Νοσοκομείο αναφοράς) μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός.

Σε ό,τι αφορά στον 50χρονο, είναι υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ. Μάλιστα χθες η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστή για απολύμανση:

«Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου και αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της γιατί θα πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των χώρων. Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί τους δημότες να μην προσέλθουν αυτές τις ημέρες στην Υπηρεσία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS