Ρουβίκωνας: Το κράτος είναι εχθρός -Αποδεχόμαστε τη βία ως πολιτικό εργαλείο [video]

To τηλεοπτικό κανάλι TelesurTV που χρηματοδοτείται κυρίως από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας (και σε μικρότερο βαθμό από την Κούβα, τη Βολιβία, τη Νικαράγουα και την Ουρουγουάη), έκανε αφιέρωμα στον Ρουβίκωνα, με αποκλειστική συνέντευξη, όπως λέει.

«Το πιο αυθεντικό αναρχικό κόμμα της Ελλάδας, από άλλους ποινικοποιείται, σε άλλους προκαλεί ενθουσιασμό για τη δράση του. Δεν έχουν δώσει ποτέ συνέντευξη και το κάνουν τώρα για πρώτη φορά στο κανάλι μας» αναφέρει το TelesurTV.  

Ο δημοσιογράφος -σε άπταιστα ισπανικά της Ιβηρικής Χερσονήσου- αναφέρει ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα διατηρούν μια σχέση αγάπης και μίσους με τον Ρουβίκωνα, αφού επικρίνουν τις ενέργειές του, αλλά τις παρουσιάζουν. «Σπάνια υπάρχει εβδομάδα χωρίς κάποια δράση του» αναφέρει.

Δύο στελέχη του Ρουβίκωνα που δεν κατονομάζονται στο βίντεο μιλούν στον δημοσιογράφο για τη δράση του Ρουβίκωνα, τη δράση κατά των μνημονίων, ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα στις ριζοσπαστικές δυνάμεις στην Ελλάδα. 

Σε ερώτηση για το πώς επέλεξαν το συγκεκριμένο κανάλι για συνέντευξη, τόνισαν ότι επιλέγουν πού θα μιλήσουν και το συγκεκριμένο λατινοαμερικάνικο κανάλι ήταν ένα καλό βήμα, σε αντίθεση για παράδειγμα με το Fox News (αμερικανικό κανάλι που στηρίζει τους Ρεπουμπλικάνους) στο οποίο δεν θα έδιναν ποτέ συνέντευξη.

 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS