Αχαΐα: Συγκλονίζει η 62χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε χωράφι -Γλίτωσε τα χειρότερα χτυπώντας τον δράστη με σφυρί

Αχαΐα: Συγκλονίζει η 62χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε χωράφι -Γλίτωσε τα χειρότερα χτυπώντας τον δράστη με σφυρί

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της 62χρονης γυναίκας από την Αχαΐα που πήγε να μαζέψει τη σοδειά από το χωράφι και βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της, από τα χέρια ενός Αφγανού, που της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η 62χρονη συγκλονίζει στη καταγγελία της, έχοντας ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του άγνωστου άνδρα. Μιλώντας στο Mega, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για να σωθεί.

Το χρονικό του τρόμου

Η 62χρονη πήγε το απόγευμα της Κυριακής (12/5), όπως κάθε μέρα, στο χωράφι της έξω από χωριό της Αχαΐας. Ήταν μόνη, μέχρι που ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να την πλησιάζει και μιλώντας σπαστά ελληνικά, προσπάθησε να την προσεγγίσει με το πρόσχημα ότι ζητούσε δουλειά.

Αρχικά η άτυχη γυναίκα είπε ότι πήγε στο περιβόλι της να μαζέψει ντομάτες. «Κάνω ψυχοθεραπεία με αυτό, βάζω ντομάτες, πιπεριές... και μέσα στο χωριό, δεν ήταν έξω από το χωριό. Ξαφνικά, τον είδα μπροστά μου, ξαφνικά. Φώναξα ''βοήθεια, βοήθεια''! Δεν με άκουσε κανείς», είπε η 62χρονη.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»

«Το μόνο που είπε, μου λέει ''δουλειά''. Λέω ''δουλειά δεν έχει. Θα έρθει ο αδερφός μου, τον περιμένω, να σου δώσει δουλειά. Φύγε τώρα, γιατί έχω δουλειά''. Και μου κάνει ''Δεν φεύγει'' και μπαίνει μέσα, γιατί εγώ ήμουν μέσα στο περιβόλι. Αυτός ήταν απ’ έξω. Δεν φεύγει και μπαίνει προς τα μέσα. Εκεί κατάλαβα ότι τέρμα, έχω τελειώσει», πρόσθεσε η γυναίκα.

Αποκάλυψε ότι του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει. Εκείνη τη στιγμή ο άνδρας της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στο έδαφος και τη βίασε.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο και ο σπόνδυλος στη μέση έχει σπάσει, έχει ραγίσει. Με πέταξε κάτω και μετά μου σήκωσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά τα πόδια, και όπως έγειρα προς το μέρος, προς το κεφάλι μου, προφανώς γι’ αυτό έσπασε (ο σπόνδυλος)», πρόσθεσε η 62χρονη.

Γλίτωσε χτυπώντας τον δράστη με σφυρί στη μύτη

Η 62χρονη έδωσε μάχη για τη ζωή της και κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα, όταν έπιασε ένα σφυρί και χτύπησε τον άγνωστο άνδρα στη μύτη. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει.

Όπως αποκάλυψε, ο βιαστής της ήταν άγνωστος και τον είδε ξαφνικά μπροστά της. «Τι φώναζα, τι παρακαλούσα, τίποτα, τίποτα… Φρίκη! Αν δεν τον χτυπούσα, δεν πρόκειται να έφευγε από πάνω μου», είπε η γυναίκα.

Αφού κατήγγειλε το περιστατικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της.

Η 62χρονη θα φορέσει κηδεμόνα για τρεις μήνες. «Θα πρέπει να προσέχω πώς σηκώνομαι γιατί είναι ο σπόνδυλος, στη σπονδυλική στήλη λίγο πιο πάνω από τη μέση», είπε.

Τί ισχυρίζεται ο αλλοδαπός βιαστής

Τον δράστη εντόπισαν άνδρες της ΕΛΟ.ΑΣ καθώς έφερε τραύμα στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Ο αλλοδαπός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Μακάρι να μείνει μέσα, να μείνει μέσα μια ζωή. Εγώ φταίω που δεν του έδωσα με το τσεκούρι άλλη μια», είπε η 62χρονη.

Ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, ενώ η άτυχη 62χρονη προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να αναρρώσει.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ