Αίθριος ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας -Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Αίθριος ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας -Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Σχεδόν αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και μόνο στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και απο τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια και θα φτάσει τους 17 με 18 και κατά τόπους στα κεντρικά και τα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός ανά την Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κυρίως στη Θράκη θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με κατά τόπους αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με κατά τόπους αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις στα βόρεια.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με κατά τόπους αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-03-2024

Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ορεινά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-03-2024

Στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου πιθανόν να σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και μόνο στην περιοχή νότιας Πελοποννήσου - Κυθήρων θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-03-2024

Στα δυτικά νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα δυτικά και νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-03-2024 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και πιθανώς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια και ανατολικά.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ