ΕΛΛΑΔΑ

Ανακατέλαβαν το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ : «Οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης»

Έχουν περάσει 10 μέρες από την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, που έφερε το πενθήμερο λουκέτο στη σχολή και το υπόγειο του Οικονομικού Πανεπιστημίου «επέστρεψε» στα χέρια αναρχικών ομάδων.

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι με κείμενο που ανέβασαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάνοντας επίσης επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Εμμανουήλ Γιακουμάκη. Κατηγορούν μάλιστα τις αστυνομικές αρχές πως σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές, έκλεψαν (!) υπολογιστή που βρισκόταν σε δεύτερο χώρο του «στεκιού», ο οποίος δεν είχε εκκενωθεί.

Όπως λένε, από την πρώτη μέρα που άνοιξε ξανά η ΑΣΟΕΕ, μετά το λουκέτο μιας εβδομάδας, επανακατέλαβαν το υπόγειο και «εντατικοποιήσαμε ακόμη παραπάνω την παρουσία μας».

Στο κείμενό τους, μάλιστα, κάνουν και αναφορά στο τελεσίγραφο που έδωσε χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε όσους έχουν καταλάβει παράνομα κτίρια, να τα εκκενώσουν εντός 15 ημερών. «Θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και πρυτανικές αρχές. Δεν απαντάμε σε τελεσίγραφα και οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης», καταλήγουν στο κείμενό τους.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS