Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Την είχα σαν κόρη μου, την αγαπούσα» λέει συγκλονισμένος ο πατέρας του 39χρονου δράστη

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Την είχα σαν κόρη μου, την αγαπούσα» λέει συγκλονισμένος ο πατέρας του 39χρονου δράστη

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και με αναστεναγμούς ανέφερε πως «την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα».

Άγιοι Ανάργυροι: «Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα» είπε με αναστεναγμούς ο πατέρας του δράστη

«Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα», ανέφερε ο πατέρας του 39χρονου δράστη.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα», είπε, απαντώντας στις σχετικές ερώτησεις της δημοσιογράφου.

Νωρίτερα, ο πατέρας της άτυχης 28χρονης μίλησε στην ίδια εκπομπή, όπου είπε μεταξύ αλλων πως «η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της.».

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 39χρονο για την δολοφονία της 28χρονης - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση, ασκήθηκε στον 39χρονο πρώην σύντροφο και δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, που έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του δράστη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν». Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος εκτιμήσεις αστυνομικών, ο 39χρονος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Οι 5 φονικές μαχαιριές

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της. Σημειώνεται πως και ο δράστης αυτοτραυματίστηκε και, αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ