Απαγωγή Μαρκέλλας: «Αντιδρούσε, της έδωσα 3 χάπια, της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια»

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Αντιδρούσε, της έδωσα 3 χάπια, της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια»

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας. H 33χρονη «κοκκινομάλλα» στην ανατριχιαστική της κατάθεση ομολόγησε πως αρχικά είπε στην άτυχη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της για να την παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά της είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, για να παίξει με την κόρη της!

 

«Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”», είπε αρχικά. Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως «ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει».

Η 33χρονη παραδέχεται ότι έδωσε ηρεμιστικά και κοκαΐνη στη 10χρονη

Η κατηγορούμενη που δια του συνηγόρου της αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, περιέγραψε όσα έγιναν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με το OPEN, η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στη συνέχεια τα εξής: «Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες». Και στη συνέχεια φέρεται να ομολογεί ότι «της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια».

 

Αυτή είναι η 33χρονη «κοκκινομάλλα»

YN 2020 06 19 21.19.38
Εναντίον της 33χρονης, που αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη, που είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τη Μαρκέλλα, δήλωσε άνεργη, ενώ παραδέχθηκε ότι εκδίδεται περιστασιακά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS