Απαγωγή Μαρκέλλας: Εδωσαν «κοκτέιλ» κοκαΐνης και ηρεμιστικών στην 10χρονη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Εδωσαν «κοκτέιλ» κοκαΐνης και ηρεμιστικών στην 10χρονη

Ναρκωτικές ουσίες ανιχνεύθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαρκέλλας, της οποίας η υπόθεση απαγωγής σόκαρε το πανελλήνιο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, γνωστοποιήθηκε ότι στον οργανισμό της 10χρονης ανιχνεύθηκαν δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών (ψυχοτρόπων ουσιών). Ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επικαλούμενο πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, ανέφερε ότι η μία ουσία παραπέμπει σε ηρεμιστικά χάπια και η δεύτερη σε κοκαΐνη. Πρόκειται για συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών -το λεγόμενο «speedball»- τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην ανήλικη, η οποία εντοπίστηκε το Σάββατο σχεδόν 48 ώρες μετά την απαγωγή της, προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι οι αρχές, που ερευνούν την υπόθεση απαγωγής, ψάχνουν να απαντήσουν στο εάν οι δράστες γνώριζαν την αντικρουόμενη επίδραση των ναρκωτικών και εάν αυτό συμβαίνει, μήπως αποκαλύπτει κάτι για το κίνητρο της αρπαγής.

Πάντως, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πηγές των διωκτικών αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS