Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ίλιον: Απετράπη τελευταία στιγμή συμπλοκή μεταξύ ομάδων ανηλίκων

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ίλιον: Απετράπη τελευταία στιγμή συμπλοκή μεταξύ ομάδων ανηλίκων

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε χθες το βράδυ σε επιχείρηση κατά της νεανικής παραβατικότητας στο Ίλιον,αποτρέποντας την τελευταία στιγμή σύρραξη μεταξύ ομάδων ανηλίκων.

Ειδικότερα, ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Ιλίου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου της περιοχής, ελέχθησαν 43 άτομα, ενώ απετράπη επικείμενη συμπλοκή μεταξύ πολυπληθών ομάδων ανηλίκων.

Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ