Bild: Η Εύα Καϊλή θα δώσει το μήλο της ενοχής στον Αδάμ, τον σύζυγό της Φραντσέσκο

Bild: Η Εύα Καϊλή θα δώσει το μήλο της ενοχής στον Αδάμ, τον σύζυγό της Φραντσέσκο

Στο Qatargate και την Εύα Καϊλή αναφέρεται και με σημερινό της δημοσίευμα η Bild, περιγράφοντας τις εξελίξεις.

Με τον ίδιαίτερο τρόπο της η Bild αναφέρεται αφενός στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ που κατέσχεσαν οι βελγικές αρχές, αφετέρου στην υπερασπιστική γραμμή της Εύας Καϊλή.

H Εύα Καϊλή θα δώσει το μήλο της ενοχής στον Αδάμ, ελπίζοντας επιείκια

«Η Εύα θα δώσει το μήλο της ενοχής στον Αδάμ», γράφει η Bild και σημειώνει: «Νομικοί αναμένουν ότι η Εύα Καϊλή θα κατηγορήσει τώρα τον εραστή της και πατέρα του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Ο Έλληνας δικηγόρος Ηλίας Σιδέρης λέει στη BILD: "Η Εύα θα δώσει το μήλο της ενοχής στον Αδάμ. Πολλές χώρες επιδεικνύουν επιείκεια όταν κάποιος δίνει τους συνεργούς του. Το ξέρει και η Εύα".

Οι τρεις δικηγόροι της Καϊλή (ένας από αυτούς είναι ο διασημότερος Έλληνας δικηγόρος των μέσων ενημέρωσης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, 55 ετών) δηλώνουν: "Επιμένει στην αθωότητά της", δεν είχε δεχθεί καμία δωροδοκία.

Ωστόσο, ο Δημητρακόπουλος δεν αρνείται τις πλαστικές σακούλες γεμάτες χρήματα που βρέθηκαν στην Καϊλή: "Δεν έχω ιδέα αν και τι βρέθηκε εκεί"».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ