Bullying: Συνεχίζονται οι αισχρές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων μέσα στα σχολεία

Bullying: Συνεχίζονται οι αισχρές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων μέσα στα σχολεία

Σταματημό δεν έχουν τα περιστατικά bullying εναντίον ανηλίκων μέσα στα σχολεία.

Σε βίντεο που ανέβασαν ανήλικοι, φαίνεται ένα παιδί πεσμένος στο έδαφος και ο συμμαθητής του να συνεχίζει να τον χτυπά ανελέητα. Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή γυμνασίου και στο Ηράκλειο. Νεαρός 14 ετών δέχεται χτυπήματα σε κεφάλι και σώμα από ανήλικο εξωσχολικό.

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων μέσα στο σχολείο τους στη Νέα Ιωνία. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA καταγράφονται οι δύο μαθητές να χτυπούν ανελέητα ο ένας τον άλλον και συμμαθητές τους να καταγράφουν στα κινητά τα όσα συμβαίνουν.

Ο ένας από τους δύο ρίχνει μια δυνατή μπουνιά. Κάνει ό,τι του ζήτησαν οι συγκεντρωμένοι συμμαθητές του. Κι ενώ ο ένας έχει πέσει στο έδαφος, ο άλλος συνεχίζει να τον χτυπά. Τελικά, παρεμβαίνει καθηγήτρια. Και οι δύο ανήλικοι τιμωρήθηκαν με μονοήμερη αποβολή.

Bullying: Ξυλοδαρμός ανήλικου με "θεατές"

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή γυμνασίου και στο Ηράκλειο. 14χρονος δέχεται χτυπήματα σε κεφάλι και σώμα από ανήλικο εξωσχολικό. Οι υπόλοιποι μαθητές, και εδώ, «ένθερμοι» θεατές. Όχι μόνο παρακινούν τον ανήλικο να συνεχίσει τα χτυπήματα, αλλά απαθανατίζουν την επίθεση στα κινητά.

«Θα πρέπει επιτέλους όλοι να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα το οποίο νομίζω ότι θα καταντήσει μάστιγα εάν δεν παρθούνε μέτρα σύντομα δηλαδή θα γίνει το πράγμα ανεξέλεγκτο», δήλωσε ο πρόεδρος ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Ζαχαρίας Ρηγάκης.

Βία ανηλίκων: Αγριότητα από τα επτά έτη

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί το βίντεο που φέρεται να ανέβασε στο Tik Tok αγόρι επτά ετών, με το ίδιο να χτυπά με μανία άλλο παιδάκι εννέα ετών.

Τα περιστατικά βίας δείχνουν να μην έχουν τελειωμό.

Μέσα σε 15 ημέρες συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα 395 ανήλικοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ