Δίκη Κωστόπουλου: «Μου είπε ότι δεν υπήρχε βιασμός και ότι σταμάτησε όταν του είπε», λέει φίλος του σκηνοθέτη

Δίκη Κωστόπουλου: «Μου είπε ότι δεν υπήρχε βιασμός και ότι σταμάτησε όταν του είπε», λέει φίλος του σκηνοθέτη

Στις 5 Απριλίου με καταθέσεις μαρτύρων θα συνεχιστεί η δίκη του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται μετά την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό.

Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή της φίλης της καταγγέλλουσας, με την οποία συνδιασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο την επίμαχη βραδιά του καταγγελλόμενου βιασμού.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσε ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας, ο οποίος, σύμφωνα με την ηθοποιό, της είχε στείλει μήνυμα, ρωτώντας την τι συνέβη με τον σκηνοθέτη και αν θα τον καταγγείλει στις Αρχές.

Η κατάθεση του σεναριογράφου που μίλησε με Κωστόπουλο και Αθανασοπούλου το επίμαχο βράδυ

«Ένα βράδυ χτύπησε το τηλέφωνό μου, με πήρε ο Κωστόπουλος και μου είπε ότι είχε βγει με την Έλενα για φαγητό και μετά πήγαν σε ένα πάρκινγκ και βρέθηκαν ερωτικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μου είπε, όταν πήγε να προχωρήσει την πράξη, εκείνη αντέδρασε, φώναζε κι εκείνος την έβαλε δίπλα του, προσπάθησε να την ηρεμήσει και την πήγε στο Ακρωτήρι.

»Μου είπε ότι πήγε κι αυτός μέσα και πως εκείνη δεν του μιλούσε κι εκείνος έφυγε. Εγώ της έστειλα ένα μήνυμα κι εκείνη μου είπε "ο Κωστόπουλος με βίασε". Εκεί πάγωσα. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχει βιασμός και πως σταμάτησε όταν του είπε. Και με ρώτησε αν θα πάει στην αστυνομία, αφού θεωρεί ότι τη βίασε. Εγώ την πήρα και μου είπε ότι δεν είναι καλά», υποστήριξε ο μάρτυρας.

Ο Κώστας Βαζάκας συνέχισε την κατάθεσή του, λέγοντας ότι μετά από χρόνια η ηθοποιός τού είπε πως θα προχωρήσει σε καταγγελία, και εκείνος της απάντησε: «"Πού θα πας τώρα; Μακάρι να το είχες κάνει τότε. Με τι στοιχεία θα πας;". Το είπα γιατί πολλές φορές το θύμα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του. Εγώ δεν ήμουν μπροστά, ξέρω τι μου είπε ο ένας και τι μου είπε ο άλλος. Αυτός μου το περιέγραψε σαν μια κακή στιγμή σε ένα ζευγάρι. Θεώρησε ότι είχε πιει και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι η Έλενα».

«Όταν η Έλενα μου είπε για την καταγγελία, πήρα τον Κωστόπουλο και του είπα για το περιστατικό κι αυτός δεν το θυμόταν. Μου λέει "ποια είναι αυτή, πότε έγινε αυτό;". Εγώ του θύμισα για ποια πρόκειται», υποστήριξε ο σεναριογράφος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ