Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα ήταν υπόδειγμα, ήταν άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά», είπε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα ήταν υπόδειγμα, ήταν άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά», είπε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, κατέθεσε στη δίκη για τη Μαλένα και Ίριδα.

Ο μάρτυρας είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπόδειγμα και άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

«Ήταν υπόδειγμα, ήταν άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά η κατηγορούμενη» είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Όσα είπε στη δίκη ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

«Έμαθα από τον αδελφό μου πως το παιδί πέθανε. Όταν έφτασα ήταν συντετριμμένοι. Ο γιος μου έκλαιγε, η κατηγορούμενη ήταν λίγο στον κόσμο της, κοίταζε το κινητό, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αυτό διαπίστωσα εγώ εκείνη τη στιγμή. Μου περιέγραψαν τι έγινε με τους γιατρούς. Η κατηγορούμενη δεν μου είπε κάτι, ρωτούσα τον γιο μου. Προσπαθούσαν πάντως να βρουν τα αίτια. Ό,τι έμαθα ήταν από τον γιο μου και τον αδελφό μου», ανέφερε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

«Με παρακαλούσε να μην τη χωρίσει»

Στη συνέχεια κατέθεσε πως οι σχέσεις του ζεύγους είχαν διαρραγεί εξαιτίας μιας σχέσης που είχε συνάψει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο γιος μου δεν μπορούσε να το συγχωρέσει. Εγώ του είπα "τα παιδιά πάνω απ’ όλα", του είπα και για τη διατροφή. Προσπάθησα να τον αποτρέψω από το να χωρίσει. Με πήρε και η κατηγορούμενη και μου είπε "σας παρακαλώ, κύριε Γιώργο, βοηθήστε με να μη χωρίσω". Εγώ της είπα "αν δεν θέλει ο Μάνος, προχώρα τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουμε όλοι". Φυσιολογικά, ήρεμη τα έλεγε στο τηλέφωνο, τώρα μέσα της δεν ξέρω τι ένιωθε».

Ο μάρτυρας μίλησε και για τα όσα μεσολάβησαν ανάμεσα στην απώλεια της Ίριδας και πριν το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας, όταν η κατηγορούμενη είχε φύγει από το σπίτι της. «Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά με τους δύο θανάτους και τον χωρισμό. Με πήρε ο πατριός της και με ενημέρωσε και της είπα ότι "ρε κορίτσι μου, μήπως χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό για να τα διαχειριστείς όλα αυτά;". Και μου είπε "κύριε Γιώργο, δεν είμαι τρελή". Εκείνη μου ανέφερε μόνο ότι θέλει να φύγει από την Πάτρα και να μείνει αλλού, κάτι αόριστα πράγματα που καταλάβαινα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ψυχολογία της».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ