Δικηγόρος 44χρονου Νορβηγού: «Δεχόταν γροθιές κατά την επίθεση -Από εμένα έμαθε ότι πέθανε ο αστυνομικός»

Δικηγόρος 44χρονου Νορβηγού: «Δεχόταν γροθιές κατά την επίθεση -Από εμένα έμαθε ότι πέθανε ο αστυνομικός»

Τη δική του εκδοχή παρουσιάζει ο 44χρονος Νορβηγός μέσω του δικηγόρου του, Θοδωρή Καραγιάννη, για το αιματηρό επεισόδιο το οποίο εκτυλίχθηκε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αστυνομικού αλλά και τον τραυματισμό του κουμπάρου του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι υπήρξε ανθρωποκτονία, ωστόσο υποστηρίζει ότι πρέπει να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες. Μάλιστα, ο Νορβηγός λόγω της κατάστασής του, ενημερώθηκε από τον Θοδωρή Καραγιάννη αργά το απόγευμα για το τι συνέβη το μοιραίο ξημέρωμα της Πέμπτης (28/12).

«Δέχθηκε γροθιές, ήταν μια συμπλοκή» τόνισε ο δικηγόρος του 44χρονου

«Βασική θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και μάλιστα ενημερώθηκε από μένα στις 18.30 για την κατάληξη που είχε το θύμα. Η βασική θέση που έχει είναι ότι δεν αμφισβητείται το γεγονός. Υπήρξε ανθρωποκτονία. Αυτό που αμφισβητείται και είναι προς διερεύνηση είναι ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ενώ προς διερεύνηση είναι και η κατάσταση που ήταν, από πλευρά μέθης, η ψυχική υγεία και οι ακριβείς συνθήκες που προήλθε στο μοιραίο χτύπημα», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης στο ίδιο μέσο.

Ο ίδιος συμπλήρωσε, ότι, ο Νορβηγός ισχυρίζεται ότι: «Ήταν μια συμπλοκή στην οποία εκείνη τη στιγμή -την ώρα που επιτέθηκε- δεχόταν γροθιές».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ