Δολοφονία 57χρονης στα Φιλιατρά: Οι κάμερες οδήγησαν στη σύλληψη του 34χρονου Πακιστανού
Φωτογραφία: eleftheriaonline.gr

Δολοφονία 57χρονης στα Φιλιατρά: Οι κάμερες οδήγησαν στη σύλληψη του 34χρονου Πακιστανού

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στα Φιλιατρά από την άγρια δολοφονία 57χρονης.

Για το έγκλημα όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, συνελήφθη χθες ως δράστης στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ένας 34χρονος Πακιστανός, πρώην εργάτης της άτυχης 57χρονης.

Ο 34χρονος ήταν από τους πρώτους που είχε προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές, καθώς στην ταυτοποίησή του βοήθησε βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, σημειώνει το tharrosnews τονίζοντας ότι αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η απόλυσή του τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε το χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2013 η άτυχη 57χρονη, η αδερφή της και η μητέρα τους -που τότε ήταν εν ζωή- είχαν πέσει θύματα ληστείας στο σπίτι τους, όταν ληστές εισέβαλαν σε αυτό σπάζοντας τα παράθυρα. Για την ληστεία η αστυνομία είχε συλλάβει και οδηγήσει στη δικαιοσύνη τρία άτομα αλβανικής καταγωγής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS