Δολοφονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη - Τι είπε ο κουμπάρος του θύματος: «Βλέπω στο πάτωμα τον Χάρη γεμάτο αίματα»

Δολοφονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη - Τι είπε ο κουμπάρος του θύματος: «Βλέπω στο πάτωμα τον Χάρη γεμάτο αίματα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 44χρονος Νορβηγός στη Θεσσαλονίκη, που μαχαίρωσε θανάσιμα σε μπαρ τον 32χρονο αστυνομικό, ενώ τραυμάτισε και τον κουμπάρο του θύματος, κατόπιν επεισοδίου .

Στο μοιραίο βράδυ της αιματηρής συμπλοκής αναφέρθηκε ο κουμπάρος του δολοφονημένου αστυνομικού, που ανέφερε πως μιλούσαν με τον άνδρα με την κοτσίδα και διαφωνούσαν για κάτι ασήμαντο, με την συζήτηση να γίνεται πιο έντονη και κάποια στιγμή είπε στον Νορβηγό «να σταματήσει η κουβέντα για να μην μαλώνουμε».

«Κάποιες στιγμές μιλούσαμε με τον άνδρα με την κοτσίδα και εγώ και ο Χάρης και κάποια στιγμή είχε προηγηθεί μια διένεξη μεταξύ τους που τελείωσε γρήγορα. Μετά ενώ εγώ συζητούσα κάτι με τον άνθρωπο με την κοτσίδα για κάτι ασήμαντο που δεν θυμάμαι και είχαμε μια διαφωνία πάνω σε αυτό, η συζήτηση έγινε έντονη και θυμάμαι να του είπα να σταματήσει για να μην μαλώνουμε, αφού είμασταν στο όριο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 32χρονος άνδρας.

Εκεί κατάλαβε πως τον χτύπησε χωρίς να θυμάται αν ήταν πρώτα στο στήθος ή στο πόδι. Τότε γύρισε προς τον αστυνομικό και είπε «Χάρη με χτύπησε και σχεδόν ταυτόχρονα ο Χάρης που ήταν δίπλα μου χτύπησε αυτόν τον άνδρα στο κεφάλι με μπουνιές. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τι έγινε. Είδα το παντελόνι μου πως είχε αίματα πολλά και βγαίνοντας βλέπω στο πάτωμα τον Χάρη γεμάτο αίματα».

Μετανιωμένος για όλα εμφανίστηκε ο Νορβηγός στον ανακριτή

Μετανιωμένος για όλα εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο Νορβηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr, ο Νορβηγός ισχυρίστηκε ότι έχει κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης, ο 44χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε, γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ