Δώρα Ζέμπερη: Ξεκινά η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας της εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη: Ξεκινά η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας της εφοριακού

Η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Στην δίκη για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού τον Οκτώβριο του 2017, βρίσκεται κατηγορούμενος ο 60χρονος Εμ. Σοροπίδης, ο οποίος πρωτοβάθμια είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια. Η υπόθεση εξετάζεται ξανά στο Εφετείο, όπου ο κατηγορούμενος θα βρεθεί και πάλι ενώπιον της οικογένειας του θύματος, σε μια υπόθεση κατά την πρώτη εκδίκασή της, ήταν επεισοδιακή.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον δράστη να δολοφονεί άγρια με 14 μαχαιριές την νεαρή κοπέλα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο. Σύμφωνα με τις αρχικές του καταθέσεις, είχε μπει μέσα με σκοπό να την ληστέψει, με την Ζέμπερη να αντιδρά και αυτόν να την μαχαιρώνει, αφαιρώντας της την ζωή.

Ωστόσο, στην πορεία άλλαξε την κατάθεσή του και ανέφερε πως οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας είναι άλλοι. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τον είχαν πλησίασαν δύο άτομα και του είπαν ότι θέλουν να την σκοτώσει, λόγω της θέσης που είχε στην εφορία. Ισχυρίστηκε δε πως του έταξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και του έδωσαν ναρκωτικά, καθώς ήταν χρήστης. Ο ανακριτής δεν έκρινε επαρκή την κατάθεσή του και γι’ αυτό δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δεύτερα πρόσωπα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS