Ιερώνυμος:«Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός»

Ιερώνυμος:«Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός»

Έφτασε στο Δήλεσι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπου μαζί θα επισκεφτούν παιδικό σταθμό και κέντρο Γεροντολογίας.

Μιλώντας στις κάμερες κατά την άφιξή του ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε μεταξύ άλλων ότι η Εκκλησία έχει τις σταθερές της «ακούμε το ευαγέλλιο, τον λόγο του Θεού. Δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός».

Και συνέχισε: «Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός. Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασίας. Πολλά πράγματα μας χωρίζουν. Κάνουμε αυτά που λέει το Ευαγγέλιο. Είναι η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, ο χρόνος θα δείξει. Κινούμαστε με αυτά που λέει το Ευαγγέλιο».

Οι αντιδράσεις για τις νουθεσίες Βελόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι προχθές ξέσπασε σάλος στη Βουλή με τις νουθεσίες του Κυριάκους Βελόπουλου προς προς βουλευτές της ΝΔ να αποφύγουν τις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα για να μην δώσουν «λαβή σε ακραίους κύκλους». Η αντίδραση ήταν οξύτατη από τα κόμματα αλλά και την εκκλησία.

Είχε προηγηθεί αντίστοιχη τοποθέτηση από τον βουλευτή της Νίκης Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος επιχειρώντας να δικαιολογήσει την επίθεση κατά της βουλευτού της ΝΔ στην Καβάλα εντός ιερού ναού είπε «Τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες; Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες».

Tο περασμένο Σαββατοκύριακο η βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη παρίσταντο σε εκκλησία όταν την πλησίασε υποψήφια βουλευτής της Νίκης την έβρισε και την χαστούκισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ