Εγκλημα στις Μοίρες: Ενταση στα δικαστήρια, πλήθος επιχείρησε να λιντσάρει τον δράστη

Εγκλημα στις Μοίρες: Ενταση στα δικαστήρια, πλήθος επιχείρησε να λιντσάρει τον δράστη

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνίες στις Μοίρες Ηρακλείου από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε με θύμα έναν 75χρονο ηλικιωμένο και δράστη έναν 51χρονο.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου όταν ο 51χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου, όπου ξέσπασε καβγάς. Ο ηλικιωμένος ενεπλάκη στο επεισόδιο και τότε ο 51χρονος έβγαλε πιστόλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Από το περιστατικό τραυματίστηκε και η σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα.

Ενταση στα δικαστήρια για το έγκλημα στις Μοίρες

Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου που του απήγγειλε τις κατηγορίες, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μάλιστα κατά την προσαγωγή του επικράτησε ένταση.

Οι αρχές επιχείρησαν να βάλουν τον δράστη στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα, ωστόσο εκεί βρισκόταν από νωρίς συγκεντρωμένο πλήθος, μεταξύ των οποίων ο γιος, η κόρη και άλλοι συγγενείς του θύματος. Μόλις μάλιστα αντίκρισαν προσπάθησαν να τους επιτεθούν.

«Σκότωσε τον πατέρα μου και τον προστατεύετε», φώναξε ο γιος του θύματος. «Δεν μπορεί να χωνέψει ο νους μου αυτή την πράξη. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ο πατέρας μου είναι νεκρός και η μάνα μου στο νοσοκομείο, χωρίς λόγο», είπε η αδερφή του σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr.

Αν τον φέρουν στις Μοίρες, θα τον σφάξουμε», απείλησε μια άλλη συγγενής του θύματος. Δείτε τη στιγμή της έντασης στα δικαστήρια Ηρακλείου:

«Ειχα πιει, δεν θυμάμαι τίποτα», λέει ο δράστης του εγκλήματος

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ