Εγκλημα στις Μοίρες: Σήμερα η απολογία του δράστη

Εγκλημα στις Μοίρες: Σήμερα η απολογία του δράστη

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών απολογείται σήμερα ο 51χρονος δράστης του φονικού στις Μοίρες.

Ο 51χρονος σκότωσε τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη την περασμένη εβδομάδα. Ο δράστης πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου, όπου ξέσπασε καβγάς. Ο ηλικιωμένος ενεπλάκη στο επεισόδιο και τότε ο 51χρονος έβγαλε πιστόλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Από το περιστατικό τραυματίστηκε και η σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα.

Αυξημένα μέτρα ασφάλειας στην απολογία του δράστη στις Μοίρες

Τα μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο θα είναι δρακόντεια στην απολογία του για το φονικό στις Μοίρες. Οι συγγενείς του θύματος είναι εξοργισμένοι με τον ισχυρισμό του δράστη ότι δεν θυμάται τίποτα. Ότι για όλα έφταιγε το αλκοόλ, καθώς πριν το έγκλημα είχε καταναλώσει όπως ισχυρίζεται μεγάλες ποσότητες από ρακί.

Ο 51χρονος αντιμετωπίζει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο δράστης στις Μοίρες παρακολουθούσε επί μέρες το σπίτι

Ο δράστης παρακολουθούσε επί μέρες το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν η πρώτη φορά, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, που πήγαινε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του. Όπως αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τον είχαν δει ξανά στη γειτονιά.

Οργισμένοι είναι οι συγγενείς του 79χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 51χρονο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στις Μοίρες.

Όπως γράφει το cretapost, ο δράστης όταν οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, τον περίμενε πλήθος κόσμου μεταξύ αυτών οι συγγενείς του θύματος. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 51χρονο στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα ωστόσο εκεί ήταν η κόρη του 79χρονου που στη θέα του επιχείρησε να επιτεθεί στον δράστη.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της δεν άντεξε και ξέσπασε λέγοντας συγκεκριμένα: «Αυτό που έγινε είναι αδιανόητο. Ο πατέρας μου νεκρός, η μητέρα μου στο ΠΑΓΝΗ τραυματισμένη. Όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε».

Τι λέει η σύζυγος του θύματος στις Μοίρες

Παράλληλα η 65χρονη σύζυγός του θύματος Μαρία, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ καθώς και η ίδια τραυματίστηκε από σφαίρα του 51χρονου δράστη μίλησε στο Star για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. «Βγήκαμε έξω. Δεν τον γνωρίζαμε. Μας ρώτησε αν η γυναίκα που μένει πάνω είναι καλή. Του απαντήσαμε πως είναι καλή. Μας ρωτά αν μας δημιουργεί πρόβλημα. Του απαντώ όχι. Μας λέει αν πληρώνει το ενοίκιο. Βέβαια του απαντάμε. Και τι πληρώνει, μας ρωτά. Με μια φωνή με τον άντρα μου του λέμε «συγνώμη αυτό είναι δικό μας θέμα» και μπαμ, βγάζει το πιστόλι και μας πυροβολεί», ανέφερε η 65χρονη γυναίκα.

Τι ισχυρίζεται ο δράστης στις Μοίρες

«Δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου τίποτα από την βραδιά εκείνη. Αν είχα συνειδητοποιήσει τι είχα κάνει πριν έρθουν οι αστυνομικοί να είστε σίγουροι ότι θα είχα αυτοκτονήσει», υποστηρίζει ο 51χρονος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ