Εισαγγελική έρευνα για το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης

Εισαγγελική έρευνα για το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, για τον ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης.

Στόχος είναι να διερευνηθούν οι καταγγελίες για τη δράση κυκλώματος στο ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης, που έφερε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε για παρακύκλώμα το οποίο έφτασε μέχρι και στην αποφυλάκιση εμπόρων ναρκωτικών μέσω προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. Η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιείται με αφορμή ανώνυμη γραπτή καταγγελία που απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αναφερόταν στα συμπεράσματα ανώνυμου πορίσματος σχετικά με τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει το grtimes, ο κ. Ζαρκαντζιάς ανέθεσε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την εποπτεία της έρευνας που καλείται να διενεργήσει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα όσα καταγγέλλονται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ