ΕΛ.ΑΣ. για το χάσκι στην Αράχωβα: Η πραγματογνωμοσύνη θα δείξει τι πραγματικά έγινε

ΕΛ.ΑΣ. για το χάσκι στην Αράχωβα: Η πραγματογνωμοσύνη θα δείξει τι πραγματικά έγινε

Η πραγματογνωμοσύνη θα είναι αυτή που θα οδηγήσει στη διεξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο άτυχο Χάσκι της Αράχωβας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Η Ελληνική Αστυνομία δεν διαθέτει κτηνιάτρους, επιστήμονες, διαθέτει έμπειρους αστυνομικούς αξιωματικούς, οι οποίοι μάλιστα έφυγαν από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και πήγαν στην Αράχωβα, γι’ αυτό ακριβώς, γιατί θέλαμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί κάποιος εν δυνάμει εγκληματίας ανάμεσά μας» τόνισε η Κωνσταντία Δημογλίδου, απαντώντας στα σενάρια περί συγκάλυψης της υπόθεσης του θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα.

Το διαθέσιμο υλικό δεν δείχνει κακοποίηση του ζώου

Η κα Δημογλίδου ξεκαθάρισε πως η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να δώσει απάντηση για την αιτία θανάτου, όπως και το ποιος κακοποίησε το ζώο και πρόσθεσε πως από τα στοιχεία που έχουν από το υλικό που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. «δεν φαίνεται κάπου κάποιος δράστης να κακοποιεί το ζώο».

Σημείωσε πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια κατάθεση μάρτυρα ή βιντεοληπτικό υλικό που να αποδεικνύει την κακοποίηση «δεν σημαίνει ότι το ζώο δεν μπορεί να έχει κακοποιηθεί από κάποιον άνθρωπο», είπε προσθέτοντας ωστόσο ότι «αυτό πρέπει να μας το πουν οι επιστήμονες».

«Έχει εξεταστεί όντως το ζώο από μία κτηνίατρο πριν το θάνατό του. από αρμόδιους κτηνιάτρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μετά το θάνατο και αναμένουμε και πραγματογνωμοσύνη η οποία έχει παραγγελθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα», συμπλήρωσε η κα Δημογλίδου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ