«Ελ.Βενιζέλος»: Θρίλερ σε πτήσεις της Emirates - Πληροφορίες ότι η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Αραβα

«Ελ.Βενιζέλος»: Θρίλερ σε πτήσεις της Emirates - Πληροφορίες ότι η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Αραβα

Πτήση της Emirates, η ΕΚ 209, είχε απογειωθεί με προορισμό τη Νέα Υόρκη και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία όταν αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από όπου ξεκίνησε, ενώ ακόμη μια πτήση με προορισμό το Ντουμπάι δεν απογειώθηκε ποτέ. Για την ώρα, δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίο σημειώθηκε το περιστατικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα μετά από πληροφορίες της CIA, που αξιολογήθηκαν ως σοβαρές από την ΕΥΠ, ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος Αραβας επιβάτης, η μια πτήση καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και η δεύτερη επιστρέφει να προσγειωθεί στην Αθήνα. 

2022 11 10 214544.jpg

Στο Ελ. Βενιζέλος έχει λειτουργήσει η επιτροπή διαχείρισης κρίσεων , ενώ οι επιβάτες της πτήσης προς Ντουμπάι ελέγχθηκαν διεξοδικά, όπως και οι αποσκευές τους ελέγθηκαν διεξοδικά, χωρίς να βρεθεί κάτι το ύποπτο. Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ οι επιβάτες άρχισαν να επιβιβάζονται και πάλι στο αεροπλάνο - και η πτήση θα πραγματοποιηθεί με πάνω από τρεις ώρες καθυστέρηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ