Επεισόδια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - Κρανοφόροι μπουγέλωσαν και χτύπησαν φοιτητές

Επεισόδια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - Κρανοφόροι μπουγέλωσαν και χτύπησαν φοιτητές

Επεισόδια κατήγγειλαν χθες φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια συνέλευσης.

 Οπως αναφέρουν τα «Φοιτητικά Νέα», άτομα με κράνη εισέβαλαν στην αίθουσα και άρχισαν να χτυπούν έναν φοιτητή, ενώ απείλησαν μία ακόμη φοιτήτρια, την οποία μπουγέλωσαν. Τα επεισόδια αυτά έγιναν λίγο μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, με έναν εκ των φοιτητών του Παντείου να περιγράφει το περιστατικό.

«Λίγο πριν τη στιγμή της επίθεσης στεκόμουν ακριβώς δίπλα στο παιδί το οποίο υπέστη την επίθεση. Σε εκείνο το σημείο είχε γίνει μια μεγάλη άτοπη διαφωνία δύο παρατάξεων για ευρύτερα ζητήματα όπως η κηδεία του Φιντέλ Κάστρο. Σε κάποια στιγμή ο συντονιστής λέει να σταματήσουν και να σηκωθεί η επόμενη παράταξη που τύχε να είναι η ΔΑΠ. Τότε άτομα με κράνη και αντικείμενα στο χέρι (σαν κοντάρια μου φάνηκαν) περνάνε ακριβώς από μπροστά μου και αρχίζουν να χτυπούν το παιδί στο κεφάλι. Αυτό γρήγορα αλλάζει κατεύθυνση έτσι ώστε να γλιτώσει και περνάνε πάλι από μπροστά μου. Σε αυτό το σημείο εγώ και άλλα δύο παιδιά προσπαθούμε να τους συγκρατήσουμε, αλλά μας σπρώχνουν και εγώ χτυπάω με την πλάτη μου στον τοίχο. Έξω συνεχίζει ο ξυλοδαρμός και το παιδί καταφέρνει να φύγει», είπε στα foititikanea.

Ο φοιτητής είπε πως ήταν ακόμη δύο αναρχικοί χωρίς κράνη στο σημείο και άρχισαν να απειλούν τον ίδιο, λέγοντάς του πως θα έχει την ίδια κατάληξη. Μετά ωστόσο… ηρέμησαν και τους ρωτούσε να καταλάβει την λογική τους.

Βίντεο: Φοιτητές τρέχουν εκτός αίθουσας την ώρα των επεισοδίων
Ενας άλλος φοιτητής είπε πως μία κοπέλα ανέβηκε να μιλήσει για το θέμα της συνέλευσης (συζητούσαν για κατάληψη) και άγνωστοι εισέβαλαν στην αίθουσα και άρχισαν να την μπουγελώνουν, αναγκάζοντάς την να κατέβει. Κάποιοι πήγαν να την προστατέψουν και ακολούθησε κυνηγητό, με τους φοιτητές να τρέχουν έντρομοι, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Οπως κατήγγειλαν οι φοιτητές, χτύπησαν τόσο την ίδια, όσο και αυτούς που πήγαν να την προστατέψουν, έξω από την αίθουσα. Η συνέλευση συνεχίστηκε μετά από ώρα και με απουσία πολλών φοιτητών.

«Η ΔΑΠ έστειλε στο βήμα την αντιπρόσωπο της και κάποιοι την μπουγέλωσαν. Πήγε να φύγει με ομοϊδεάτες της και αυτή και οι ομοϊδεάτες της και κάποιοι με κράνη τους κυνήγησαν. Μάλιστα, κάποιον από αυτούς, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κλοτσάνε. Γύρω στα 500 άτομα αυτομάτως πανικοβλήθηκαν και εκκένωσαν το αμφιθέατρο μέσα σε λίγα λεπτά. Το παιδί αυτό τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο», είπε άλλη φοιτήτρια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ