Επίθεση με βιτριόλι: Για 4η εβδομάδα στο Θριάσιο η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Για 4η εβδομάδα στο Θριάσιο η Ιωάννα

Για τέταρτη εβδομάδα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο η 34χρονη Ιωάννα που στις 20 Μαϊού δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι καθώς πήγαινε στην εργασία της.

Η νεαρή κοπέλα που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα στο νοσοκομείο καθώς το προσεχές αναμένεται να υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις αποκατάστασης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει κατά καιρούς γνωστά η 34χρονη κοπέλα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της από την βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε στην Καλλιθέα.

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο γι' αυτό που ζω», ισχυρίστηκε η 34χρονη σύμφωνα με την Real News αναφερόμενη στην προφυλάκιση της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση.

«Αν φύγει η λευκή μαγεία, όλα θα πάνε καλά»

Την ίδια ώρα σοκάρουν τα όσα αναγράφονται στις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 35χρονη που θεωρείται από τις Αρχές η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα κρατούσε αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις. Σε αυτές προκύπτει ότι επισκέπτονταν χαρτορίχτρες και τις γνωστές… καφετζούδες.

Μάλιστα, αυτό που ξεχωρίζει από όσα γράφει είναι ότι: «αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Σε άλλο σημείωμα γράφει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας». Φυσικά από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι η 35χρονη έχει εμμονή με την σχέση της με τον 40χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών η 35χρονη είχε βάλει μέχρι και GPS στο ΙΧ της Ιωάννας προκειμένου να εξακριβώσει εάν η 34χρονη κοπέλα επισκέπτεται τον σύντροφό της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ