Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα κατέγραψε τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα κατέγραψε τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη πριν από μία εβδομάδα στην Καλλιθέα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη δράστιδα να φτάνει στην Καλλιθέα λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, να κατεβαίνει από το όχημα και να κατευθύνεται προς το κτίριο όπου έλαβε χώρα η επίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η εικόνα από την κάμερα δεν είναι τόσο καθαρή ώστε να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας που επιτέθηκε με οξύ στην 34χρονη, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ η δράστις φέρεται να φορούσε μάσκα και σκούφο. Ωστόσο, οι Αρχές ελπίζουν πως με επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας ώστε να βοηθήσουν το θύμα να θυμηθεί.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ανέφερε επίσης ότι στο επίκεντρο των αρχών έχει μπει και η διαδρομή του οχήματος της γυναίκας που επιτέθηκε στην άτυχη 34χρονη, καθώς προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν και από που ξεκίνησε. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η δράστις φαίνεται να έκανε σημαντικά λάθη τόσο στη διαδρομή όσο και κατά την επίθεση. Αυτά έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες που θα οδηγήσουν τις αρχές στην άκρη του νήματος της υπόθεσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS