Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα η 35χρονη [video]

Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα η 35χρονη [video]

Στον Εισαγγελέα μετήχθη πριν από λίγο η 35χρονη που φέρεται να σχετίζεται με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα σε βάρος της Ιωάννας.

Λίγο μετά τις 19.00 η 35χρονη μετήχθη στον Εισαγγελέα, για την κατηγορία της απείθειας κατά των Αρχών.

Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, ωστόσο, η αστυνομία φαίνεται να έχει εντοπίσει την καμπαρντίνα, αλλά και το σακίδιο που μοιάζουν με όσα φορούσε η δράστις.

Τα ρούχα της δράστιδος κατεγράφησαν από κάμερες ασφαλείας την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της.

Ουσιαστικά, το ένταλμα για «απείθεια» σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές είναι ένας τρόπος για να παραταθεί η κράτηση της υπόπτου μέχρι να «δέσουν» τα στοιχεία για την κατηγορία της επίθεσης με βιτριόλι. 

Η ίδια ωστόσο εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και να ομολογήσει ενοχή. Το αρχικό ένταλμα που εξεδόθη αφορά «απείθεια» προς τις αρχές, ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τις επόμενες ώρες θα έχουν στη διάθεσή τους εκείνα τα δεδομένα που θα στοιχειοθετούν την ενοχή της για την επίθεση με το βιτριόλι.

 

Η 35χρονη ισχυρίζεται πως δεν έχει καμιά σχέση με την επίθεση με βιτριόλι

Η οικογένειά της «μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση» είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου αναφορικά με την πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχε με το περιβάλλον της φερόμενης ως δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι. «Είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή» συνέχισε.

«Όταν μιλήσω με την ίδια και ενημερωθώ για το υλικό της δικογραφίας, το οποίο δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου, θα έχουμε να πούμε περισσότερα» συνέχισε ο δικηγόρο.

Βρέθηκαν μια περούκα και μια τηλεκάρτα που ενδεχομένως συνδέονται με την επίθεση με βιτριόλι

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Νωρίτερα διεξήχθη αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας φέρεται να βρήκαν στο γραφείο της μία περούκα και μία τηλεκάρτα, στοιχεία που «δένουν» με την δράστιδα που είχε επιτεθεί στην 34χρονη Ιωάννα.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργάζεται η Ιωάννα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, αναμένεται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι δυο γυναίκες ήταν συμμαθήτριες

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δυο γυναίκες ήταν συμμαθήτριες σε σχολείο στην Αμφιλοχία. Η καταγωγή της φερόμενης δράστιδος είναι από το χωριό Σταθά του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι έχει καταγωγή από το Λουτρό της Αμφιλοχίας. Τα δύο χωριά απέχουν λίγα χιλιόμετρα το ένα από το άλλο, στην Αιτωλοακαρνανία.

Εκτός από το γεγονός ότι οι δυο γυναίκες ήταν φίλες, αυτό που προκύπτει από το «χτένισμα» στα social media αμφότερων είναι... απίστευτο. Η φερόμενη ως δράστης η οποία συνελήφθη, είχε κάνει like στην 34χρονη Ιωάννα μόλις ένα βράδυ πριν τη μοιραία επίθεση στη Καλλιθέα.

Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα. Η 34χρονη παλαιότερα διατηρούσε σχέση με τον συγκεκριμένο αυτό και τον τελευταίο χρόνο φέρεται να είχαν επικοινωνία.

Ολα ξεκίνησαν από την Αιτωλοακαρνανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου έναν χρόνο. Εκεί η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της, όπου και συνάντησαν την Ιωάννα. Μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της συλληφθείσας. Και ακολούθως η 35χρονη άρχισε να ενοχλεί έντονα την Ιωάννα κατηγορώντας την για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της. Και φτάσαμε τελικά στην επίθεση της 20ής Μαΐου στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος Απόστολο Λύτρα, «η Ιωάννα δεν είχε κάποια σοβαρή σχέση με την ύποπτη. Δεν την είχε αναφέρει στο παρελθόν».

Μιλώντας στην εκπομπή OPEN Ελλάδα ο δικηγόρος της 33χρονης Ιωάννας Π., υποστήριξε ότι είναι πιθανό η 35χρονη να είναι αυτή που επιτέθηκε στην Ιωάννα, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της, δηλαδή η περούκα, η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί αλλά και η καμπαρντίνα, αποτελούν τα στοιχεία - κλειδί για να θεωρούν οι αστυνομικοί ότι έχουν εξιχνιάσει την υπόθεση.

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα η Ιωάννα - σύμφωνα με τον δικηγόρο της - δεν γνωρίζει ότι οι Αρχές έχουν προσαγάγει τη βασική ύποπτο για την επίθεση σε βάρος της, καθώς όπως είπε ο κ. Λύτρας «η 33χρονη δεν είναι σε καλή κατάσταση και για να την ενημερώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάτι στα χέρια μας». Δηλαδή, ο κ. Λύτρας περιμένει πότε η 35χρονη θα «σπάσει» και θα παραδεχθεί στους αστυνομικούς αν τελικά έκανε εκείνη την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 35χρονης

Κατάθεση στις Αρχές έχει δώσει και ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS