Επίθεση με τσεκούρι: Βγήκε από το νοσοκομείο η 47χρονη εφοριακός -Πώς περιγράφει την περιπέτεια ο σύζυγός της

Επίθεση με τσεκούρι: Βγήκε από το νοσοκομείο η 47χρονη εφοριακός -Πώς περιγράφει την περιπέτεια ο σύζυγός της

Πίσω στο σπίτι της στην Κοζάνη, επέστρεψε το ένα από τα τρία θύματα της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της πόλης της Μακεδονίας.

Η 47χρονη, που τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση του 45χρονου δράστη, γύρισε στην οικογένειά της, με τον σύζυγό της να περιγράφει την ανακούφιση και την χαρά του, αλλά και των παιδιών τους, που ξεπερνά αυτή την περιπέτεια.

«Μεγάλη η χαρά μας που η μάνα των παιδιών μας και η γυναίκα μας, επέστρεψε σπίτι. Σιγά σιγά θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα, σωματικά και ψυχικά. Εύχομαι ότι καλύτερο και για τους άλλους δύο τραυματίες συναδέλφους της», είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο σύζυγος της 47χρονης που περιέγραψε τις στιγμές αφότου έμαθε για την επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης.

«Η πρώτη σκέψη μου… Πήρα το αυτοκίνητο κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο τα παιδιά του ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στο χώρο. Μου είπε τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Μου εξιστορήθηκε την ιστορία πως έγινε. Θαύμασα τη ψυχική της δύναμη και από και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κοζάνη: Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο 56χρονος
Εν τω μεταξύ, το δεύτερο από τα τρία θύματα της επίθεσης με το τσεκούρι, ο 56χρονος εφοριακός, συνεχίζει να δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί συνεχίζουν να παλεύουν για να δουν ένα σημάδι βελτίωσης, με την κατάσταση να παραμένει πολύ κρίσιμη για τον άτυχο άνδρα.

Οσον αφορά το τρίτο θύμα της επίθεσης, την 67χρονη συνάδελφό τους, σύμφωνα με τους γιατρούς έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, μετά από επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα που φέρει στο πρόσωπό της. Παραμένει ωστόσο υπό ιατρική παρακολούθηση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS