Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν γνωρίζει την κατάσταση, έχει 93% εγκαύματα στο πρόσωπο της» λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν γνωρίζει την κατάσταση, έχει 93% εγκαύματα στο πρόσωπο της» λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τονίζοντας ότι η άτυχη κοπέλα δεν έχει ακόμα εικόνα της κατάστασής της.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει την εικόνα που παρουσιάζεται από τα μέσα ενημέρωσης, ότι οι αστυνομικοί είναι κοντά στο πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη.

«Φαντάζομαι ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία από τις καταθέσεις και θα έχει ελέγξει όλα τα σενάρια» πρόσθεσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

«Η Ιωάννα δεν θυμάται λεπτομέρειες» τόνισε ο κ. Λύτρας, υπογραμμίζοντας ότι αν γνώριζε το πρόσωπο της γυναίκας που της έριξε το καυστικό υγρό θα το ήξερε.

Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι η Ιωάννα δεν έχει εικόνα της κατάστασής της, καθώς απαγορεύεται από τους γιατρούς να της επιτραπεί να δει το πρόσωπό της.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, έχει 93% εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ χθες έκανε ένα ακόμα χειρουργείο -αυτή τη φορά για τα εγκαύματα που έχει στο χέρι.

Ο ίδιος ανέφερε ότι της έχει μεταφέρει τα μηνύματα του κόσμου που έχει συγκλονιστεί με την υπόθεση και στέκεται στο πλευρό της, συμπληρώνοντας πως η Ιωάννα ρωτάει αν έχει συλληφθεί η δράστιδα.

«Έχει υποστεί μεγάλο σοκ, όπως είναι λογικό, και έχει κλειστεί στον εαυτό της» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη.

Τέλος, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι η οικογένεια της 34χρονης είναι σοκαρισμένη, μη μπορώντας ακόμα να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί να συμβεί αυτό στο παιδί τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ