Επίθεση με βιτριόλι : Σε δύο ύποπτες εστιάζουν οι Αρχές – Απαντήσεις θα δώσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Επίθεση με βιτριόλι : Σε δύο ύποπτες εστιάζουν οι Αρχές – Απαντήσεις θα δώσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Σε ένα κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα καθώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που επιδιώκουν μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το άλλοθι δύο γυναικών από το οικογενειακό περιβάλλον της 34χρονης προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτές σχετίζεται με την υπόθεση της Καλλιθέας.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ξεπερνούν τους δέκα, ενώ μελετούν με κάθε λεπτομέρεια το υλικό που έχουν λάβει από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Μέσα σε αυτές τις 50 ώρες των βίντεο, προσπαθούν να εντοπίσουν ένα καθαρό πλάνο της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Παράλληλα, αναζητούν πιθανές προστριβές που μπορεί να είχε η άτυχη κοπέλα με άλλα πρόσωπα, και για το λόγο αυτό ελέγχουν εξονυχιστικά τους λογαριασμούς της στα social media.

Την ίδια στιγμή, με στοχευμένες ερωτήσεις και επίδειξη φωτογραφιών, οι αστυνομικοί κατά τις επισκέψεις τους στο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται το θύμα, προσπαθούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη ή που μπορεί να έδωσε την εντολή σε άλλο πρόσωπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πληροφορία που είχε δώσει ένας οδηγός ταξί για μια γυναίκα που επιβιβάστηκε στο όχημά του από το Παγκράτι με προορισμό την περιοχή της Καλλιθέας, δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ελέγχονται μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παράλληλα εξετάζονται διεξοδικά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν και τα όσα υποστήριξε στην κατάθεση του ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορα σενάρια ως προς τα κίνητρα της επίθεσης ενώ εξετάζουν προσεκτικά και τα άλλοθι που έχουν προβάλει τα άτομα που περιλαμβάνονται στον κύκλο των υπόπτων.

Όταν οι Αρχές θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσής τους, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να προχωρήσει η έρευνα.

Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Στο MEGA μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη επισκέφτηκαν την άτυχη γυναίκα που νοσηλεύεται για να δουν την κατάσταση της υγείας της και αν θυμήθηκε κάτι καινούργιο.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες με υπόπτους που ήθελαν να δείξουν στην 34χρονη, καθώς δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει κάποια φωτογραφία της δράστιδος την οποία προσπάθησε η αστυνομία να την καθαρίσει για αν τη δείξει στην Ιωάννα».

Ο κ. Λύτρας, αναφερόμενος στην υπερπληροφόρηση που υπάρχει γύρω από την υπόθεση σημείωσε πως πολλά από αυτά που διαβάζει δεν ισχύουν. «Έχω διαβάσει τα απίστευτα σενάρια, που δεν υπάρχουν».

Ο ίδιος, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης τόνισε πως βλέπει θολά από το ένα της μάτι, ενώ ανέφερε πως δεν έχει προσθέσει κάτι στην κατάθεσή της

«Δεν βλέπει όπως θα έπρεπε. Αν ήταν ένα απλό σενάριο ενδεχομένως, μετά από τόσες μέρες, να είχαμε βρει την άκρη του νήματος».

Όσον αφορά στις δύο γυναίκες που εστιάζουν οι αρχές, ο κ. Λύτρας είπε ότι η 34χρονη επιμένει στην κατάθεσή της ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν. «Η θέση της είναι ότι δεν είχε με καμία απολύτως κανένα πρόβλημα. Αν τη γνώριζε θα πήγαινε κάπου το μυαλό της, με βάζει σε σκέψεις ότι δεν την είχε δει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS