Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι -Τον είχε καταγγείλει νωρίτερα η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι -Τον είχε καταγγείλει νωρίτερα η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία

Την ώρα που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη για το χθεσινό τραγικό περιστατικό στο Μενίδι, όπου βρέθηκε ένας άνδρας απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του, το σενάριο της αυτοκτονίας έχει μπει στο κάδρο των Αρχών.

Ο 44χρονος άνδρας που εντοπίστηκε απανθρακωμένος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι πρώτες εκτιμήσεις από τις Αρχές κάνουν λόγο για αυτοχειρία, αναφέροντας πως το θύμα αυτοπυρπολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν την ίδια ώρα που ο άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες, η σύζυγός του τον κατήγγειλε στο Α.Τ. Αχαρνών για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, για άγνωστα αίτια ο άνδρας τσακώθηκε με την γυναίκα του και την χτύπησε. Η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές και εκείνος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Λίγο πριν τις 22:00 χθες το βράδυ η Πυροσβεστική έλαβε ειδοποίηση για φωτιά σε σταθμευμένο όχημα στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών.

Με δυσκολία αναγνωρίστηκε το φύλλο της σορού

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με δέκα πυροσβέστες που κατά την επιχείρηση κατάσβεσης εντόπισαν στην θέση του οδηγού μια απανθρακωμένη σορό. Όπως προέκυψε στη συνέχεια η σορός ανήκει σε άνδρα, αλλά αναγνωρίστηκε με δυσκολία λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε από μια σύζυγο ενός 44χρονου, που έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ, με τους οικείους να πιστεύουν πως είναι το άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο.

Νέα φωτιά σε ΙΧ σε κοντινή απόσταση

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και μια δεύτερη φωτιά που ξέσπασε, σε κοντινή απόσταση μετά από δύο ώρες από το τραγικό συμβάν, σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου. Η Αστυνομία ερευνά κατά πόσο τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ