Δύσκολη η φωτιά στη Νάξο: Διπλό το μέτωπο, ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στη μάχη και εναέρια μέσα
Φωτογραφία: naxostimes.gr

Δύσκολη η φωτιά στη Νάξο: Διπλό το μέτωπο, ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στη μάχη και εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Κεραμωτή της Νάξου. Ενισχύονται τα μέσα πυρόσβεσης.

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν τα πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής και τα πληρώματα με τα οχήματα για να κρατήσουν τη φωτιά που καίει σε χαμηλή βλάστηση και να μην πλησιάσει σε κάποιον οικισμό. Το μέτωπο είναι διπλό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Γι αυτό κι ενισχύονται τα μέσα πυρόσβεσης, ενώ ήδη με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Το διπλό μέτωπο καίει βόρεια της Απειράνθου και νότια της Κεραμωτής, ενώ χάρη στη μάχη που έδωσαν με τις φλόγες οι πυροσβέστες αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για το χωριό Μονή που το απείλησε η φωτιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, θα μεταβούν στο νησί 48 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 7 οχήματα από τον Πειραιά και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με πέντε πυροσβέστες από την Σύρο, ενώ θα υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στη Νάξο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ