ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για κακοκαιρία «Βικτώρια»: Σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά το βράδυ ήταν πολύ δύσκολο

ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για κακοκαιρία «Βικτώρια»: Σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά το βράδυ ήταν πολύ δύσκολο

Για μία δύσκολη νύχτα σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά εξαιτίας του περάσματος της κακοκαιρίας «Βικτώρια» έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο κ.Χαρδαλιάς είπε «στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά το βράδυ ήταν πολύ δύσκολο. Στην Κέρκυρα είναι κλειστά τα σχολεία, είχαμε μικρές κατολισθήσεις, χρειάστηκε να κάνουμε περισσότερες από 50 αντλήσεις υδάτων, κάποιους απεγκλωβισμούς σε οχήματα… Χρειάστηκε να γίνει συντονιστικό στις 11:30 το βράδυ, όλος ο μηχανισμός και της Περιφέρειας και των Δήμων ήταν σε πλήρη εγρήγορση, η συνεργασία ήταν καλή».

Ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας αναφερόμενος στην Αττική είπε «μεγάλα προβλήματα εκτός από τους όγκους των νερών δεν είχαμε. Χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αντλήσεις υδάτων και παραμένουν σε επιφυλακή όλα τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας. Νομίζω ότι μέχρι το μεσημέρι πρέπει να παραμείνουμε σε πλήρη επιφυλακή, σιγά -σιγά θα εξασθενήσει το φαινόμενο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ